Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, otóż kiedys wyskoczył mi zwiatun filmu na fb który chcialbym obejrzec ale za nic nie pamiętam tytułu więc proszę o pomoc... postram sie jak najdokładniej opisać tę scene ktorą widziałem więc było to tak... Facet na biało ubrany robił figury akrobatyczne przed grupą ssmanów stawał na rekach na dachu a ten...

Pomógł by ktoś? oglądałem film i nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Była para i bardziej chętna kobieta namówiła partnera na sypianie z innymi . On nie chciał patrzeć a ona mu potem o wszystkim opowiadała

Witam. Polecilibyście jakieś polskie filmy z charakterystycznym klimatem lat 90. (nocne kluby, mafie, dyskoteki, gangsterzy itp...)

Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś przesłał mi link do tej sztuki z 2011 z Davidem Tennantem i Catherine Tate. Wydaje mi się, że ostatnio gdzieś to znalazłam, ale nie pamiętam gdzie. Nie zależy mi na żadnych napisach, ani polskich, ani angielskich, po prostu żeby była sztuka w całości. Oczywiście, jak będzie opcja z...

Witam,
co się stało z osobistymi rankingami aktorów, filmów, seriali, gier ?
Są tylko oceny za cząstkowe role i filmy, a nie ma ogólnego podsumowującego?

Cześć. Zbyt wiele nie pamiętam, ale wiem że nie takie cuda już zgadywaliście z jakiś szczątkowych informacji.
Kojarzę że był jakiś prawdopodobnie internat szkolny (zamknięty). Zaatakowali go jacyś terroryści/zamachowcy - nie wiem. Moze dla okupu, może w innym celu. Grupa uczniów (licealistów?) Stawiła opór, miała...

Cześć :) Ostatnio mignął mi na tik toku film, gdzie fabuła opierała się na tym, że elitarna grupa eskortowała barona narkotykowego, który wyznaczył nagrodę za wydostanie go z więzieni. Czy ktoś mógłby proszę podać nazwę tego filmu? Z góry bardzo dziękuję!

Hej! Tak jak w tytule -- poszukuję serialu animowanego emitowanego jakieś 10-15 lat temu (chyba na TVP1) o psach mieszkających w bloku/kamienicy. Serial ten 'leciał' popołudniami, ok. 15. Szukałam w Google, ale nie znalazłam nic na ten temat, a pamiętam, że bajka bardzo mi się wtedy podobała. Zaczynam się już...

Jednego roku na TVP 1 lub TVP 2 emitowano bajkę w godzinach popołudniowy o psach. Nie było tam ludzi. Psy mieszkały w bloku lub w hotelu. Jeden pies nie miał tylnych nóg i miał doczepione kółka. Animacja śliczna. Tylko raz leciało to w TV, nigdy więcej tego nie było.

Kiedyś oglądałem film wojenny podajże rosyjski o ww2.Pamiętam że kobieta dowodziła oddziałem,były bitwy raz wpadli do szpitala,były sceny mordów i gwałtu pielęgniarki podajże,pózniej chyba ten żołnierz został zabity przez tą kobietę co dowodzi.Dalej jest bitwa i pokazane kolejne realia.