Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam filmów o miłości gdzie główna para bohaterów nie szuka bądź nawet nie wierzy w uczucia . Ale żadnych melodramatów typu Pamiętnik czy naiwniutkich komedii romantycznych typu Dirty Dancing .

Bardziej coś w stylu...

Szukam francuskiej komedii o małżeństwie, które handlowało w domu innymi słowy spekulowało. Byłabym wdzięczna za pomoc.

Stosunkowo nowy, około 2015. Słowa kluczowe: kamienica, latynoski dozorca, dziwne telefony od kobiety, samotna dziewczyna, ściana w mieszkaniu. Coś takiego jak "Częstotliwość".

Czy w zalewie tandety masowo puszczanej obecnie w kinach, możecie polecić jakieś kinowe perełki na które warto się wybrać ?

użytkownik usunięty

Poszukuję tytułu filmu a nikt nie jest w stanie mi pomóc może tutaj się uda Nastolatka (blondynka) jest wysmiewana w szkole (juz nie pamiętam za co) są robione z nią memy i jest scena w której rzucają kamieniami (chyba) w szyby domu, matka nastolatki postanawia natychmiast się przeprowadzić do innego miasta i w nowej...

więcej

użytkownik usunięty

Dzieci robią żart telefoniczny, dzwonią pod losowy numer ze słowami "Wiem co zrobiłeś i wiem kim jesteś". Tak się składa, że telefon odbiera morderca. Film strasznie stary, połowa lat 60.

użytkownik usunięty

Kiedyś widziałam film, na pewno nie był po angielsku, bardziej hiszpański albo coś w tym stylu. Dziewczynka dużo spędzała czasu na plaży, aż pewnego razu zobaczyła starszego od siebie chłopaka z psem. Ukradła mu tego psa, później wydaje mi się, że w jakiś sposób ten chłopak został postrzelony albo dźgnięty. Gdzieś...

Czekam aby Patryk Vega nakręcił film o Zimowych Olimpijskich Pekin 2022 o tym jak Niemcy przekupili Pekin aby przez oszukiwanie Niemiecy zawodnicy wygrywali a Polakom nie zgodnie z przepisami 5 minut przed zawodami robili test na covida aby nie przepuszczać Polaków

Czy ktoś może kojarzy ten horror. Psychopata przebrany za lekarza ucieka ze szpitala (możliwe, że to był szpital psychiatryczny) przez wentylacje. Prawdziwy lekarz chciał go złapać, a ten wbił mu strzykawkę w oko (okropna scena, zapadła w pamięć :D ). Oglądałam go kilka lat temu. To nie był dr Chichot. Baardzo proszę o...

więcej

Gdzie obejrze za darmo lub platnie film 'kto zabił moją córkę?'?