Znacie takie? Z seriali to może ktoś z was wymieniłby Hannibal, bo postać ciekawa, świetnie manipuluje itd, co jeszcze z seriali znacie i z filmów?
Poszukuje filmu o miłości ale nie banalny z happy endem tylko ciekawy też zeby nie było wątków choroby typu gwiazd naszych wina, ale coś innego bardzo wciągajacego intrygującego. Najlepiej gdyby to był film młodzieżowy ;) Co polecacie ?
Witam , tak jak w tytule poszukuję filmu a mianowcie :
Pewnien Facet mieszka z rodziną w domu ,lecz jego rodzina nie żyje tylko on sobie to wyobraża
:- D coś w tym stylu dawno temu oglądałem i wypadł mi z głowy tytuł najlepiej jak bym dostał odpowiedź na Priv
Z góry dziękuję:))
Szukam filmu w ktorym ostatnia akca dzieje sie na dachu i glowni bohaterowie (jeden dobry drugi zly) rozkladaja bron na wszystkie czesci po czym zostawiaja sobie tylko jedna kule i kto pierwszy zlozy bron i wlozy kule wygrywa. Pamietam jeszcze ze dobry nie wklada do broni magazynka tylko od razu do lufy i dzieki temu...
więcejoglądałam go już bardzo dawno i mało co pamiętam ale wiem że w filmie byłą kobieta z dzieckiem i miała 3 przyjaciół ta kobieta w końcu chciała wyjść za mąż no i nie pamiętam jak to było dalej wiem tylko ze na końcu miała wziąć ślub z jakimś bogaczem ale jeden z tych kumpli przebrał się za księdza wiedz udzielony im...
Witam, od dłuższego czasu staram się poszukać film, który oglądałem jakieś 4-5 lat temu. Pamiętam go jak przez mgłę, ale wiem, że mi się bardzo spodobał. Ogólnie to była to opowieść o małym kanadyjskim lotnisku, które po zamachach na WTC przyjmowało do siebie wiele samolotów. Wówczas przestrzeń powietrzna USA była...
Już raz o to prosiłem i otrzymałem pomoc; tyle, że był to link do jakiegoś ruskiego forum z torrentem, którego nie mogłem pobrać
Tak więc odświeżam temat i pozdrawiam was wszystkich
Nie pamiętam dokładnie ale było dziecko chyba w niebie i widzialo swoich przyszłych rodziców i w ogole raz nawet rozmawialo ze swoja przyszla mama a ona nie wiedziala ze to jej syn. a gdy nadszedl dzień porodu to ten chłopiec przyszedl z nieba na ziemie. Zna ktos?
Szukam filmów gdzie dialogi niekoniecznie są najważniejsze. Czasem jest dużo niedopowiedzenia i tajemnicy. Bardzo dużą rolę odgrywa muzyka, dosyć często nostalgiczna, wzruszająca:) światła i kamera. Dziś widziałem Druga ziemia, I Origins i niedawno Tylko Bóg wybacza...to jest to o co mi chodzi ale najlepsze przykłady...
więcej
Kilka lat temu oglądałam film .Niewiele pamiętam, ale mam nadzieje, że ktoś go kojarzy. Wnuczka starszej kobiety której maż chorował na alzheimera i nie żyje w czasie początku filmu wybiera się w podróż ze swoim chłopakiem. Babci średnio podoba się ten pomysł i zaczyna opowiadać wnuczce o swojej młodości.
Pamięta, że...