Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiś czas temu oglądałam film , tylko nie pamiętam tytułu . Film jest o kobiecie, która starała się o obywatelstwo w jakimś kraju. Ta kobieta opowiada jak trafiła do obozu koncentracyjnego gdzie była lekarzem . Musiała tam przyjmować porody , nie pamiętam co się działo z tymi dziećmi . Wie ktoś jaki film ma tytuł?

Do ściągnięcia lub obejrzenia online. Najlepiej z lektorem lub napisami polskimi. Jeśli ktoś ma, to może byłby w stanie jakoś udostępnić. Pytałem o ten film w wypożyczalni. Nie mają. Pozdrawiam.

Zawsze w filmach jest tak, że mamy jednego głównego bohatera plus ewentualnie kobietę, w której zakochuje się bohater, mamy później bandę złych ludzi i na koniec filmu jest happy end, wszyscy bandyci nie żyją lub są za kratami, a bohater filmu jest cały i zdrowy, a jego wybranka również. Tandetne to.

Dlatego szukam...

więcej

Szukam filmu w którym przewozili jakiegoś bardzo niebezpiecznego więźnia do innego więzienia w opancerzonej ciężarówce. Pamiętam że otwierali ją (drzwi tej ciężarówki) takimi jakby rurami. Nie jestem do końca pewna czy było to w filmie czy może w jakimś serialu. Choć bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że w filmie. Z...

więcej

Znacie z filmów prowokacje, czyli tajni agenci lub nietajni, czy nawet zwykła policja usiłują dorwać jakiegoś gościa lub rozbić całą grupę i na koniec filmu urządzana jest jakaś spektakularna prowokacja, na którą nabiera się cel no i wielki sukces i koniec filmu.

Chciałbym inny film, podobny, ale z odmiennym...

Film opowiada historie chłopaka którego od dziecka interesuje ruch samochodowy na autostradzie ,gdzie spędza wszystkie wolne chwile. Później poznaje dziewczynę która wyjeżdża do jakiegoś dużego miasta on jedzie tam za nią i zostaje tam sprawozdawcą mówiącym o korkach drogowych w mieście, pamiętam że film kończy się jak...

więcej

Poszukuję filmu, a raczej horroru azjatyckiego. Był on o takim domu gejsz, gdzie główna bohaterka miała poparzone pól twarzy czy tam coś, do tego w głowy co jakiś czas wydostawał jej się taki 'potwór' i namawiał ją do złych rzeczy. Było tam też coś o tym że ta dziewczyna pomagała przy aborcjach i ona wyrzucała gdzieś...

więcej

witam, szukam filmu o nastepującym motywie: miłość Niemca do kobiety z podbitego kraju. Proszę, pomóżcie.

Wie ktoś może kiedy w Polsce będzie emitowany 6 sezon "Gwiezdne Wojny Wojny Klonów" ?

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu. Mile widziane są filmy znane, ale
można podać też mniej znany tytuł i dodawać podpowiedzi dla innych graczy. Kto odgadnie,
zadaje kolejną zagadkę.
Z uwagi na przestoje proponuję, by osoba, która zgadła, miała 2 godziny na podanie nowej
zagadki, po tym czasie kto...

więcej