Witam, proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu którego trailer widziałem. Jest to film z 2014 roku, opowiada o ojcu który jest tajnym agentem, a jego szefowa/przełożona jest dość seksowną kobietą. Pamietam doskonale jedną scenę która utkwiła mi w pamięci, mianowicie jak główny bohater wiózł swoim samochodem (marki...
więcej
Witam szukam 2 filmów powinno się udać bo jeden całkiem znany (tak mi się wydaje) a drugi leciał jakoś po 3 królach w tym roku (2015).
1 Starszy film pamiętam prawie cały ale tytuł zanikł z pamięci:
Zaczyna się bójką w szkole chłopak zostaje wtedy wysłany za karę do internatu w którym żądzą starsi (uczniowie). Mają...
Wymieniajcie najbardziej hipsterskie filmy z jakimi mieliście do czynienia. Tanie, udziwnione na
siłę, kontrowersyjne, bez znanych nazwisk, skierowane do wąskiego grona odbiorców - mniej
więcej to cechuje takie produkcje. Kino z marginesu, którego przeciętny widz nie zrozumie, a
hipsterom wydaje się, że jest w...
Niewiele pamietam ale moze ktos pomoze, film opowiadal o kobiecie- prawdopodobnie blondynce, ktora pracowala w tv/ agencji reklamowej- miala wysoka pozycje i srednio mogla zajasc w ciaze, ale jednak jej sie przydarzylo. pamietam, ze wymiotowala gdzie tylko mogla... miala kolezanke- raczej brunetke, nie tyczkowata tylko...
więcejHej, szukam jakiś fajnych filmów do oglądnięcia w Sylwestra z przyjaciółkami. Lubujemy się w fantastyce (np. "Więzień labiryntu", "Dawca pamięci" coś takiego ) mogą być też inne filmy, byle by nie horrory. Z góry dzięki
Ten film opowiadał o facecie,który dostawał do domu paczki,przesyłki okazało się,że z bronią. On i jeszcze jakaś inna kobieta której nie znał dostawali głuche telefony.Okazało się,że te przesyłki były z bronią.W późniejszym czasie tego mężczyzne oskarżono,że jest terrorystą. POMOCY!!! JEŚLI KTOŚ WIE CO TO ZA FILM...
Chyba kryminał, dość nowy, raczej 2000+. Detektyw szuka seryjnego mordercy, którym okazał się chyba murzyn powtarzający ''życie jest sceną a scena jest życiem''. Zna ktoś ten film?
Nie pamiętam dokładnie historii tego filmu ale pamiętam ogólnie że chodziło o to że nie lubiani nastolatkowie się na jakiejś imprezie chcieli zemścić na tych lubianych którzy im dokuczali w przeszłości i oni ich tam torturowali. Pamiętam że dziewczyna jakaś miała obciąć swojemu chłopakowi palec a potem chyba na inną...
więcejSzukam filmu animowanego najprawdopodobniej z lat 80 lub 90. Niestety pamiętam tylko początek - akcja toczyła się w niebie, gdzie dzieci przed narodzeniem dostawały tabletki, które decydowały o ich płci. (najprawdopodobniej) Dziewczynki dostawały czerwoną tabletkę, a chłopcy niebieską. Jedno dziecko dostało zły kolor...
więcejHej, jakiś czas temu oglądałam film jednak nie pamietam tytułu a chciałabym jeszcze raz go obejrzeć. Była to film o młodej dziewczynie która trafiła do nowej szkoły i chciałaby był lubiana przez swoich rówieśników. Postanawia się umówić z jednym z chłopców lecz on jej unika za to jego przyjaciel postanawia sie ja...