Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam Was serdecznie

Przed Wami małe wyzwanie. Szukam filmu który leciał już jakiś czas temu w TV. Niestety nie pamiętam do końca o co tam chodziło ale w pamięć zaszły mi dwa momenty. Ogólnie chodziło chyba o rodzeństwo które przed kimś uciekało? Albo szukało kogoś? Rodziców? Pierwszy moment który pamiętam to podróż...

więcej

Witam,

Poszukuje pewnego filmu, pamietam jedyne strzepki informacji, byc moze cos pokrecilem, ale raczej watpie w to.

Glowna akcja dziala sie w jakims budynku, w ktorym byl klucznik tudziez osoba sprzatajaca mieszkania, robiaca jakies naprawy itp - dokladnie nie pamietam, ale cos z tego. W jednym z mieszkan mieszkala...

więcej

Gdzie można znaleźć polskie napisy do tego filmu? Próbowałem już przez Napi Projekt ale nie wyszukało.

Hej, poszukuje filmów których akcja rozgrywa się w Chicago w pierwszej połowie XIXw.

Tak jak w temacie. Pamiętam, że to był film z UK o młodym chłopaku, który trafił do paki (lub jakiego miejsca resocjalizacyjnego). Był też taki wątek, ze jego dziewczyna była w ciąży i ją zgwałcili. Potem ona straciła to dziecko. Film raczej z okresu 00-12. Oglądałem go jakos w 2012r. W nazwie miał chyba słowo...

szukam filmu tak jakby o masakrze w szkole w ameryce, czyli dziecko z karabinem, film opowiada historie kilku uczestników i pokazuje tą samą scene z punktu widzenia każdego z nich po kolei. było też zamawianie broni przez internet.

Poszukuję filmu o dziewczynie, nastolatce która miała brać udział w konkursie miss ale wolała w tym czasie wziąć udział w meczu na rolkach ze swoją drużyną, a na konkurs miss zgodziła się tylko po to by zadowolić swoją matkę.

Poszukuję filmu o młodej dziewczynie, nastolatce która miała wystąpić w wyborach miss ale wolała w tym czasie grać jakiś mecz z inną drużyną dziewczyn na rolkach.

Witam wszystkich forumowiczów.
Poszukuję filmów, które przedstawiają dziecko szczegolnie niemieckie polskie i zydowskie w trakcie II wojny swiatowej. Mam juz tytuły takie jak: życie jest piękne, chłopiec w pasiastej piżamie i boże skrawki.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje!!:):)

Witam. Szukam filmu z, najprawdopodobniej, lat 80-tych. W mojej pamięci pozostał jedynie bardzo mglisty zarys fabuły, za dokładność którego nie dam sobie uciąć głowy. Zdaje się, że cała intryga zasadzała się wokół bazy wojskowej, w której przeprowadzano tajne eksperymenty. Wspomniana instalacja wojskowa zostaje...