Witam Was serdecznie
Przed Wami małe wyzwanie. Szukam filmu który leciał już jakiś czas temu w TV. Niestety nie pamiętam do końca o co tam chodziło ale w pamięć zaszły mi dwa momenty. Ogólnie chodziło chyba o rodzeństwo które przed kimś uciekało? Albo szukało kogoś? Rodziców? Pierwszy moment który pamiętam to podróż...
Witam,
Poszukuje pewnego filmu, pamietam jedyne strzepki informacji, byc moze cos pokrecilem, ale raczej watpie w to.
Glowna akcja dziala sie w jakims budynku, w ktorym byl klucznik tudziez osoba sprzatajaca mieszkania, robiaca jakies naprawy itp - dokladnie nie pamietam, ale cos z tego. W jednym z mieszkan mieszkala...
Gdzie można znaleźć polskie napisy do tego filmu? Próbowałem już przez Napi Projekt ale nie wyszukało.
Tak jak w temacie. Pamiętam, że to był film z UK o młodym chłopaku, który trafił do paki (lub jakiego miejsca resocjalizacyjnego). Był też taki wątek, ze jego dziewczyna była w ciąży i ją zgwałcili. Potem ona straciła to dziecko. Film raczej z okresu 00-12. Oglądałem go jakos w 2012r. W nazwie miał chyba słowo...
szukam filmu tak jakby o masakrze w szkole w ameryce, czyli dziecko z karabinem, film opowiada historie kilku uczestników i pokazuje tą samą scene z punktu widzenia każdego z nich po kolei. było też zamawianie broni przez internet.
Poszukuję filmu o dziewczynie, nastolatce która miała brać udział w konkursie miss ale wolała w tym czasie wziąć udział w meczu na rolkach ze swoją drużyną, a na konkurs miss zgodziła się tylko po to by zadowolić swoją matkę.
Poszukuję filmu o młodej dziewczynie, nastolatce która miała wystąpić w wyborach miss ale wolała w tym czasie grać jakiś mecz z inną drużyną dziewczyn na rolkach.
Witam wszystkich forumowiczów.
Poszukuję filmów, które przedstawiają dziecko szczegolnie niemieckie polskie i zydowskie w trakcie II wojny swiatowej. Mam juz tytuły takie jak: życie jest piękne, chłopiec w pasiastej piżamie i boże skrawki.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje!!:):)
Witam. Szukam filmu z, najprawdopodobniej, lat 80-tych. W mojej pamięci pozostał jedynie bardzo mglisty zarys fabuły, za dokładność którego nie dam sobie uciąć głowy. Zdaje się, że cała intryga zasadzała się wokół bazy wojskowej, w której przeprowadzano tajne eksperymenty. Wspomniana instalacja wojskowa zostaje...