Film z rodzaju horrorow pamietam tylko to ze koles byl w kopany w ziemie bylo to na
boisku i stworek jak to mozna tak nazwa jezdzil kolo niego kosiarko i wiadomo co zrobil
prosze o odpowiedz ;)
Ponad 10 lat temu na tvp1 badz tvp2 ogladalem film, byc moze dokument o bezdomnych dzieciach bodajże we Francji, jedyne co utkwiło mi w pamięci to to że prawie każde wąchało klej, szczera wdzięczność za pomoc
Kiedyś oglądałam ze znajomymi film (chyba byl polski) w którym akcja toczyła się na posterunku. Był bardzo
drastyczny i brunatlny, o tym jak poclicjanci dokonywali się gławtów na kobietach w celi.. Czy ktoś taki film
kojarzy i wie, jaki nosił tytuł? (nie wiem czy dobrze napisałam o fabule, mogłam cos pokręcić)
Witam. Szukam filmu, który często leciał na HBO jakieś 12-14 lat temu. Byłam za małym knypkiem żeby cokolwiek przevczytać. Pamiętam, że główna bohaterka była otyła(nazwijmy ją X) i miała przyjaciołke, Była scena w filmie, gdzie obie zapraszają dwóch chłopaków do domu i ta X baraszkuje z jedym na poduszce wypełnionej...
więcejPo śmierci matki jej córki przybywają do domu w którym mieszkała. W domu jest "tajemnicza" szafa do której ciągnie siostry i (chyba) ich koleżankę. W tajemniczy sposób znika ta koleżanka i jedna z sióstr. Wydaje się w domu (a bardziej w tej szafie) mieszka jakaś tajemnicza siła. Na koniec okazuje się że brat zamarłej...
więcejWitam wszystkich. Chciałbym jeszcze raz obejrzeć pewien film lecz nie pamiętam tytułu, wydawało mi się że główną bohaterkę grała Jennifer Aniston ale się myliłem, film jest o dwójce przyjaciół młodej kobiecie i facecie który był gejem, zawsze sobie pomagali w trudnych sprawach. Główny bohater który był gejem pracował...
więcej
Horror, ekipa filmowa wprowadza się do psychiatryka i "koczuje" tuż przy wyściu. Przesypiają noc w środku beż żadnych niespodzianek, aż budzą się i widzą, że wejście, którym weszli do szpitala nie istnieje.
Myślałem, że to "Dom z kości" ale jednak tam jest dom, a nie psychiatryk. Zna ktoś tytuł?
Film miał premierę na Canal + w okolicy lata (maj - lipiec) roku 2009\10 i był zbiorem 4
strasznych animacji z tym że zebranych na raz. Animacje były bardzo proste, czarno-
białe, niekiedy bawiące się formą. Jedna była bodajże o larwach żyjących w człowieku a
inna jakąś wariacją nt. Czerwonego Kapturka o ile dobrze...