Szukam filmu ( chyba hiszpański, ale pewności nie mam ) ojciec umiera i chce wrócić na ziemie i wciela się w nauczyciela
swojej córki, na końcu tylko ona dostrzega, że to jej ojciec niestety więcej nie pamiętam bo oglądałam to dawnoo... Jeśli ktoś
ma jakieś pomysły to help :D
Jakiś czas temu oglądałam film z gatunków thriller, sci-fi i dramatu. Pamiętam tylko, że była para zakochanych,
kobieta "straciła" pamięć, zapomniała o swoim ukochanym, zapomniała co ich łączyło. Nad jej mózgiem, jej
myśleniem, przejął ktoś inny kontrolę, i ona dołączyła do ich grupy. Mężczyźnie pomagała jakaś...
Witam. Poszukuje filmu ktorego ktorego tytulu nie znam. Widzialam ten film ostatnio kilka lat temu na tvn. Na
pewno dramat. Nie pamietam dokladnie, w skorcie: kobieta ma problem ze swoja tesciowa, jest przez nia
przesladowana. Nikt nikt jej nie wierzy, byla w tej sprawie na policji. Tesciowa zleca zabojstwo...
Oglądałem film w autokarze i nie pamiętam tytułu, chętnie bym obejrzał ponownie. Grał z
nim znany, stary aktor, jako zabójca, zabił swoją żonę, bo miała romans z negocjatorem
policyjnym, wszystko zaplanował dokładnie, żeby prokurator nie miał dowodów na jego
winę. Owy prokurator nie dawał za wygraną i w końcu...
Szukam filmów, które ukazują wpływ różnych czynników na "rodzenie się " zbrodniarzy. Macie jakieś propozycje?
Witam, poszukuje tytułu familijnej komedi o tematyce świątecznej. Akcja rozgrywa się na lotnisku gdzie z jakiegos powodu odwołano wszystkie loty i ludzie muszą spędzisz święta własnie tam. Cała akcja skupia sie na grupce nastolatków ktore cos tam robią rozrabiają i wgl.
Z końcem lat 90 tych leciała bajka w TV pełnometrażowa, którą to pamięta moja córka jak przez mgłę. Bajka o zwierzętach płynących statkiem oraz ludzie. Główną role odgrywały tam myszy, biały puchaty kot oraz brązowy pies. Pamiętam że zwierzęta czegoś szukały i przesiadywały w magazynie. Był tam też młody chłopak w...