Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od kilku lat poszukuję takiego show, które było puszczane na którymś z programów
CHYBA z 7-10 lat temu. W show brały udział dzieci, które bodajże wykonywały jakieś
zadania, a drużyna, która zrobiła to gorzej miała na drugi dzień zadanie karne. Co
odcinek któreś z uczestników odpadało. Były o ile dobrze pamiętam...

więcej

Witam, dawno temu widziałem zwiastun mam wrażenie, że był to Spider-Man, jednak nie potrafię tego
odszukać.

W trailerze była mowa o "odkryciu przez naukowców i odbudowaniu DNA superbohatera" W wyniku czego
powstało demoniczne alter ego bohatera. Na początku myślałem, że chodzi o Spidermana 3, jednak nie jest to...

więcej

Witam,
Poszukuję filmu, pamiętam tylko tyle akcja działa się na łodzi podwodnej lub statku i
załoga tego statku wystrzeliła rakiety jądrowe(były tam jakieś spory czy odpalać czy nie)
(chyba było to jakieś miasto w Australii, ale mogę się mylić), na końcu żołnierze opuścili
tą łódź/statek właśnie w tym mieście i...

więcej

Witam. Od dłuższego czasu poszukuje filmu który kiedyś oglądałem. Pamiętam że koleś brał jakieś
niebieskie tabletki i po nich stawał się mądry i potem chyba je ulepszyli żeby miał więcej wiedzy... Coś
takiego ale oglądałem dawno i nie pamiętam za bardzo.
Dziękuję za wszelka pomoc i pozdrawiam.

Witam. Sorry,ale proszę o tytuł filmu,zupełnie wyleciał mi z głowy,a bardzo fajny.
Rzecz dzieje się w Afganistanie,mąż dziennikarki zostaje porwany przez talibów.
Bardzo dziękuję.Pozdrawiam

Witam. O ile dobrze pamiętam w 2012 byłem w kinie na przeglądzie filmowym. Mówili trochę jak powstają filmy itd.
oraz puścili kilka krótkich filmów/animacji (m.in. Katedra). Pamiętam też, że była tam kilkuminutowa bajka,
opowiadająca o dwóch zwierzętach które nawzajem zazdroszczą sobie swojego życia. Wykonała i...

Hej, kiedyś oglądałam serial kryminalny, pamiętam że bardzo mi się podobał,ale nie pamiętam tytułu.
Mniej więcej z tego okresu co kojak, może trochę późniejszy, pamiętam że był na komisariacie taki gliniarz chyba nazywali go zwierzak, bo na prawdę był nieokiełznany, gryzł zatrzymanych, i zachowywał się jak niezły...

więcej

Dość dawno temu szedł w telewizji film w kinie nocnym o lekarzu który robił doświadczenia na ludziach gdzie w efekcie postarzał ich(wyglądali jakby mieli progerie) a lekarkę która zajęła się tą sprawą chciano zabić(film coś na styl "Comy"). Film zaczynał się od momentu gdzie ze szpitala uciekający mężczyzna wpadł pod...

więcej

Od paru lat szukam serialu Włoskiego o klasie niezdyscyplinowanych samych chłopców. Żaden nauczyciel nie radził sobie z tą klasą, dopiero stary nauczyciel po woli wyprowadza tych chłopców na prostą. Serial składał się z 3-4 odcinków. Leciał w latach 70 tych, z góry dodaję nie jest to "Klasa III C"

Witam, poszukuje pewnego filmu. Oglądałam go bardzo dawno, wiec nie pamiętam szczegółów. Ten film jest
chyba amerykański i dość stary może lata 70.(?) Opowiada o jakimś hrabi (chyba), on ma na twarzy taką
okropną bliznę, co go szpeci. I w jego domu pojawia się jakaś młoda, śliczna dziewczyna i teraz nie wiem czy...

więcej