Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jak możesz nazywać twórców tego filmu złodziejami wyciągajacymi od ludzi pieniądze dzięki papieżowi. tak samo jakbyś oskarżył producentów dokumentu o Bruce Lee że wyciągają kasę z jego śmierci. przecież o tym filmie słyszałem już dawno o wiele wcześniej przed śmiercią papieża

Czy zna ktoś tytuł filmu?:
babka się zakochała w jakimś gościu (czy coś takiego) no i on był jakimś psychopatą i zamknął ją w jego domu i ja przetrzymywał, na początku odciał jej nogi żeby nie mogła uciec, potem ręce żeby się nie mogła uwolnić. Tylko potem się obudziła i się okzało że to wszystko to był zły sen((na...

więcej

Wolicie szczęśliwe czy nieszczęśliwe zakończenia? Ja szczęśliwe, ale faktem jest, że filmy bez happy endu na dłużej pozostają w pamięci. Z takich filmów do moich ulubionych należą: "Szkoła uczuć", "Leon zawodowiec", "Titanic", "Miłość w Nowym Jorku" i "Wściekłe psy". Ich główni bohaterowie umierają, ale zawsze będą żyć...

więcej

Czy film który bedzie jutro na TVN "Zielona Mila" jest fajny Czy warto go ogldac ?????

Mam pytanko czt ktoś z Was ripuje VHSy na divixy??? Takie tłumaczone horrorki mają klimat! Na jakim sprzęcie obrabiacie filmy i co jest do tego potrzebne i ile ten proces trwa?
Takie filmiki co były kiedyś w wypożyczalniach mają klimat...szczególnie te z lektorem..Ma ktoś wogóle zRIPowane swoje VHSy na CD?

Ciekawi mnie wasze zdanie kto wg Was jest najgorszą aktorką bo.... nie ma zadnego bo, poprostu to jest temat rzeka który można by zacząć a nigdy nie skończyć.

co sądzisz o dziewczynie z sąsiedztwa? czekam!!!!!

PRZYŁĄCZ SIĘ DO BOJKOTU ZBIJANIA KASY
NA JANIE PAWLE II
przez polskich cwaniaczków...
http://www.filmweb.pl/Topic?id=317531#569934 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]

Moi Drodzy,
czy jest tu kto z poznańskiego filmoznawstwa..?

Chciałam dowiedzieć się coś "z pierwszej ręki" o ty,jak wyglądają te studia.

Hej mam pytanie znacie jakąś stronkę lub funclub Mariusza Bąkowskiego który w "Pierwsza Miłość" gre brata Pawła, Mariusza????Proszę jak znacie to napsizcie!!!!Pozdrawiam =**