Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś pamięta może tytuł filmu, który leciał kilka miesięcy temu na TVN'ie. Opowiadał on o piłkarskim arbitrze, który za przekręty został wsadzony do więzienia. Potem był mecz strażnicy vs. więźniowie, w którym miał on poprowadzić więźniów do zwycięstwa lecz dyrektor dał mu propozycję wyjścia jeśli ten nie będzie...

więcej

Jak mam dodac w swoim profilu np ulubione filmy itp? Wogóle nie widzę takiej opcji. Może mi ktoś wytłumaczy?

A moze i my zrobimy sobie plebistyt na najlepszy naszym zdaniem fil Stevena Spielberga.Wpisujcie ale tylko po jednym filmie wiem ,że to będzie bardzo trudne ale proszę. Ja później podlicze i zobaczymy.
Więc co przyłąnczcie się do zabawy???
pozdro

Witam
Mam pytanie czy posiada ktos wyzej wymieniony film w wersji dvd
Bede wdzieczny za odpowiedz
Pozdrawiam

Tylko prosze nie piszcie ze Brad Pitt bo to jest za proste i za banalne ;) Najcudowniejsi są Jude Law,Johnny Depp i Ryan Gosling..mniam ;P

użytkownik usunięty

Witam. Chciałbym Was moi mili zachęcić do odwiedzenia niedawno powstałej strony http://filmozofia.of.pl Jest ona poświęcona filozofii w kinie, różnym niesztampowym interpretacjom filmów. Zapraszam

Czy zna ktos linka z torrentem z ktorego mozna sciagnoac film Osaczeni???bardzo mi na nim zalezy.....Jesli tak to niech poda z gory dzieki PZDR

Wie ktoś z was może, w którym filmie po raz pierwszy ktoś został zabity? Jakie było pierwsze morderstwo na ekranie?
Z góry dzieki za pomoc :)
Pozdrawiam Szymek

Cyfry w tytułach filmów oraz jako motywy przewodnie...
Które z nich mają dla Was największe znaczenie...
Jakim liczbom potraficie przypisać filmy?
7 - jak "Siedem lat w Tybecie", "Se7en" czyli moje ulubione filmy z Pitt'em

Kurcze nie miałem szczęscia zobaczyć wielu filmów z tego gatunku :( a jestem bardzo ciekawy jaki można uznać za "klasyk". W tematyce wampirów myśle, że na miano klasyka zasługuje "wywiad z wampirem" a wilkołaki??