Jak można się dowiedzieć kto wygrał konkurs?? Bo ja biorę udział w konkursach, a nie wiem czy wygrałam, czy nie.
kto waszym zdaniem i wjakim filmie krzyczal z przerazenia, z obawy o życie albo zdrowie wlasne, swojego partnera filmowego i temu podobne. moim faworytem jest mechanik tracący rękę w maszynie w El Maquinista
Prosze np. o linki do stron gdzie mozna to pobrać/oglądnąć.
Prosze niezamieszczać odpowiedzi podobnych do "wpisz w google..."
Jeżeli cechą Ciemnej Strony Mocy jest GNIEW, STRACH I NIENAWIŚĆ to ja nie nadawałbym sie na JEDI. :DDD
pomiedzy Anakinem i Obi Wanem w ktorej Anakin sie zapalił przeraża mnie... grrrr nie lubie jej ogladac i wogole jakos dfziwnie sie czuje jak to widze... moze dlatego ze jak bylem maly ogladalem film o chłopaku ktory sie spalił??? :/
Już wiele razy widziałam filmy z pająkami... i w żadnym te przemiłe zwierzątka nie zostały pokazane w dobrym świetle (patrz Atak Pająków, Pająki, czy chociażby Władca Pierścieni: Powrót Króla)... osobiście lubię pajaki, mam nawet jednego w domu (Brachytelma Smithi, jeśli ktoś zainteresowany) Przecież miło jest jak...
Witam! Mam pewien dylemat. A mianowicie mam do wyboru albo kupno Hellraisera III albo wyporzyczenie dwóch horrorów z wyporzyczalni. Co byście wybrali? Jeżeli wyporzyczalnie to podajcie tytuły horrorów.
Jakie są Waszym zdaniem najśmieszniejsze sceny filmowe? Ja ostatnio po raz drugi oglądałam "Sposób na blondynkę" i obydwie sceny akcji z Puffym niezmiennie rozśmieszają mnie do łez. Poza tym zawsze mnie śmieszy scena ze szczurem-szczeniaczkiem w "Mafii"
w programie pierwszym polskiego radia leci 'przerywnik' w którym padają takie
słowa - mniej więcej:
"człowiek mając 20 (chyba) lat wie wszystko o miłości, zdradzie (i czyms tam
jeszcze) ... a w szczególności wie wszystko o miłości"
oczywiscie nie jest to dokładny cytat ale jak ktoś będzie znał to bez...