Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy postać którą gra w krzyku sarach michelle gellar umiera w filmie

ktoś wie bo ja nie moge niczego takiego znależć...znaczy przy jednej miałam "usuń" ale przy innych nie mam a chciałam wywalić to co mam.

Błagam - pomocy! Dawno dawno temu TVP1 emitowała pewien serial produkcji kanadyjskiej o dziennikarzu gazety z Montrealu. Za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu tego serialu. Jeśli ktoś wie, to błagam o informacje. Będę zobowiązana :)

Witam. Jestem pierwszy raz na tym forum, ale chyba właśnie tutaj powinienem zadać to pytanie.
Szukam tytułu filmu. Film jest o dwóch kolesiach, którzy coś zbroili (już nie pamiętam co) na posesji/ziemi innego pana, który to widział, te brojenie znaczy.
Albo to chodziło o pieniądze? Coś ukradli, pożyczyli?
Ten pan...

więcej

Możecie mi pomóc skompletować filmy, w którym głównym motywem jest taniec? Co jakiś czas trfaiam na świetny film, którego do tej pory nie znałam i obawiam się, że takim filmów jest jeszcze sporo:) Pozdrawiam i dzieki za pomoc;)

Wpisujcie tu tytuły filmów w których wystempują alternatywne zakończenia. Najlepiej z krótką informacją o innym zakończeniu danego filmu (tak żeby było wiadomo o co chodzi ale żeby za dużo nie zdradzić, dlatego na wszelki wypadek opatrzyłem ten temat w podtytuł "spoilery") oraz ze stronkmi w necie na których są fotosy...

więcej

Chyba jedna z najważniejszych spraw w filmie. Jaka najlepsza?? Czy w ogóle można oddzielnie spoglądac na film i muzykę z niego?? Czy można traktowac film i muzyke do niego jako oddzielnie, czy moze jest to nierozerwalna czesc filmu??

Ja lubie horrory i komedie np. Straszny Film 1,2 i 3 (komendia), i też np.Krzyk,Ulice Strachu,The Ring (horrory) . Prosze was wchodcie na DARDCHA PIPE czyli na mój blog i komentujcie

Do sprzedania mam zestaw czasopism związanych z tematyką "GWiezdnych Wojen". Są to Cinemy 9/99, 10/99 i 5/02 , Film 9/99 i 5/99 a także dodatek specjalny do VIVY w całości poświęcony serii
Cena kompletu 15 zł.
Podobne zestawy dla fanów Matrixa, Harrego Pottera i in.

Kontakt rakus2@o2.pl

Jeśli ktoś wie jaki jest tytuł filmu którego teraz przedstawie krótko niech pisze, szukam go już 2 dni!!!! Otóż film jest o 3 kolesiach, którzy od małego już sie znają i ściągają haracze pracując dla tego samego szefa przez cały czas. Na pewnej akcjii jednemu z nich dzwoni komóra, i okazuje sie że urodziło mu sie...