Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co myślicie o tym, kto powinien zagrać Maxa i czy twórcy powinni zmienić fabułe filmu. Wpisujcie się!

czy ktos jest w posiadaniu filmu "Namiętności", nigdzie nie mozna go znalezc, prosze o pomoc...opis filmu pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/Film?id=8013 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]

Wiecie może coś o produkcji tego filmu ??? :]

czy widzieliście juz to cudeńko?palce lizać!!!uczta dla ciala,ducha i umysłu!!!ekranizacja komiksu Millera robi piorunujące wrażenie...nie tylko na fanach..

czy ma ktos z was moze juz sciezke dzwiekowa z tego filmu ? i moglby sie podzielic ( przeslac ) na maila : zaneta-niunia@wp.pl albo gg 2112035 ...

z goy dzieki :))

Jak mogę znaleźć piosenke którą nagrał ten chłopak dla Torrance (Kirsten Dunst) w filmie? Plizzzz pomóżcie!!!

Jak na mój gust fimlmmy polskie z biegiem czaasu stają sie cooooraz bardziej banalne. Dajmy na to przykład .... Ostatni film Juliusza Machulskiego był płytkim obrazem kradzieży obrazu da Vinci`ego..... fabuła nie przedstawiała nic ciekawego.... aktorzy sprawdzili sie w swoich rolach tylko co z tego jezeli zagrali w...

Jak brzmiało motto (Karola i kumpli:P) w filmie Karol - człowiek, który został papieżem, jak sie je pisze i co znaczy ??

Moglby mi ktos doradzic jakis fajny film obojetnie czy nowy czy stary
:-)

użytkownik usunięty

Nie wiem jak wy ale ja lubię film z lat 60 , te ubrania , fryzury itp. Szkoda że tak mało jest polskich filmów z lat 60 , co nie?