w ten oto magiczny sposób odechciało mi się dodawać daty premier.

rafa396

Tyle to i my wiemy. Przydałaby się jednak oficjalna informacja, jakieś wyjaśnienie - albo chociażby update FAQ - a tymczasem jest tak jak zawsze. Wprowadza się zmiany i użytkownicy sami muszą wpaść na to, że coś się zmieniło.

They_Are_Not_You

No właśnie... Zmiana jakaś o której nikt nie powiedział, czy ktoś gdzieś źle kliknął i błęda spłodził?

użytkownik usunięty
Kniaz4815

Nie rozumiem w jakim celu założyłeś ten temat, skoro piszesz publicznie skorzystam z prawa wyrażenia swojego zdania. A więc jaki był twój powód? Aby się pożalić przed resztą użytkownikówże punktacja była kiedyś wyższa niż teraz? Kiedyś, to kiedyś, wiele się pozmieniało, wiem bo miałem kiedyś konto w 2005r. Ale skoro napisałeś: "w ten oto magiczny sposób odechciało mi się dodawać daty premier", widocznie wszystko robisz dla zdobycia jak największej ich ilości, ja bardziej dla osobistej satysfakcji, samej świadomości że jakaś strona została stworzona z moją pomocą. Myślę że każdy kto podchodzi w podobny sposób będzie dodawał nawet za pół punktu. "2 daty premiery za 1 punkt", jakie to przykre..... .

Moją satysfakcję zwiększają coraz wyższe pozycje w rankingu wszechczasów.

Kniaz4815

Przynajmniej szczerze, choć nie pochwalam, to mówisz jak jest.

Kniaz4815

http://i.imgur.com/bvmY2eQ.jpg?1

^ Czy taki rozstrzał pomiędzy jedną datą a drugą jest u wszystkich? Nie wiem czy to wina mojego komputera, sprawdziłam na kilku przeglądarkach i to samo. Trochę uciążliwe przy dodawaniu kilku premier.

They_Are_Not_You

mam tak samo :)

They_Are_Not_You

Naprawcie to jak najszybciej, bo nie da się dodawać.

They_Are_Not_You

No, działa.