Witam Wszystkich.
Od bardzo dawna używam programu Ant Movie Catalog do katalogowania moich zakupionych filmów. Od pewnego czasu nie potrafię pobrać danych z filmweba nawet po aktualizacji subskrypcji. Czy może mi ktoś pomóc w tym temacie. Nie chcę utracić tak długo twożonej bazy filmowej i chciałbym z programu korzystać dalej ale po prostu się nie da. Chyba że jest inny podobny???? Z góry dziekuję za pomoc :)
A zaglądasz tutaj? - http://forum.antp.be/phpbb2/viewtopic.php?t=783&postdays=0&postorder=asc&start=4 20
Mnie skrypt z tego forum działa.
Babooon bardzo dziekuję. Skopiowałem skrypt zapisałem i działa. Ja mam wersję Ant Movie Catalog 3.5.1 ale ten adams ma super rozbudowaną bazę w wersji 4.2.0 beta. Nie wiem jak sciągnąć tą wersję ponieważ jestem totalnym laikiem w tych sprawach. Jeszcze raz dziekuje za podpowiedz dzieki temu moge wprowadzic do mojej bazy nastepne kilkadziesiat filmów :)))))
Ja się tej bety sporo naszukałem i już nie pamiętam, w jakim zakamarku internetu ją znalazłem.
Myślę, że warto jednak poczekać na wersję finalną, bo ściąganie dodatkowych danych, często skutkuje wysypaniem się całego programu.
W takim razie poczekam. Liczę że podpowiesz mi kiedy to nastapi. Znalazłem jednak nowsza wersje od mojej i zainstalowałem. Na ten moment odpukać chodzi jeszcze wszystko oki lecz dane ściągają sie znacznie dłużej niż kiedyś (z filmweba). Jeszcze raz dziekuję. Mam co robić i wprowadzam filmy do bazy :)))))