Jeśli odrzucacie jakąś kontrybucję, to piszcie, co jest z nią nie tak. A nie, jak ostatnio odrzucono mi kontrybucję do obsady, weryfikator zamiast skomentować, co zrobiłam źle, to on ani be, ani me. Pewnie po prostu odrzucił ją, bo mu nudno.
daj linka, zbadam ;) czasami czekają takie kontry (nie piszę o Twojej bo nie wiem co dodałaś), że aż się nie chce tłumaczyć ;) np. wpisywanie jakichkolwiek numerów w polu nr imdb
W temacie ostatnio sprawdzanych obsad.
zaakceptowane obsady:
- 2 wczoraj
- 1 dwa dni temu
- 1 dziewięć dni temu
odrzucone obsady:
- 1 sztuka 5 lipca 2016
komentarz - NIE dodajemy
Ta obsada, którą mam na myśli, nie wyświetla się, bo dodałam ją dzisiaj ponownie z paroma modyfikacjami. Teraz czekam, co z tego wyniknie...
Wątpię, czy tego całego Beeshopa by to w ogóle obeszło. Tą nową kontrybucję też mi odrzucił bez słowa (chociaż dostosowałam się do rady cold_doga). Odniosłam wrażenie, że on chyba robi to specjalnie, gdyż nie jestem jedyną osobą, która próbowała bezskutecznie dodawać obsadę do Saturday Night Live - tamtej osobie też notorycznie odrzuca kontrybucje. Chyba dam sobie spokój z kontrami do SNL, bo po prostu pojęcia nie mam jak temu Beeshopowi dogodzić!
Ależ Kuniczku, Ty jesteś zawsze mile widziany :)
Miałem na myśli jakąś zieloną głowę, której przeszkadzała moja Fornattka...
Alez droga Pani, Beeshopowi jest bardzo łatwo dogodzić. Trzeba tylko znać specjalny przepis! Szkoda, że Kasia B. nie chce nic zdradzić...
Masz rację. Zaraz napiszę z prośbą o podwyżkę!
PS. Twoje materiały niestety i tak spotka odrzucenie.
Nie jest błędnie dodane !
Jest bardzo dobrze dodane, nie wiem gdzie przesyła sie łapówki żeby cokolwiek na fw zrobić od siebie oprócz paplania na forum o niczym.
Pewnie, że jest dobrze dodane, tak sobie żartowałem.
Jest konto, na które należy wpłacać datki (zwane potocznie łapówkami). Marian nim zarządza.
Uff, już myślałam że trzeba założyć fundacje Proweryfications ale i tak nie dostalibyśmy dotacji za ocenę filmu Smoleńsk ;)
Napiszcie Jej gdzie robi błąd i po sprawie ;) Większość userów uczy się na błędach więc pewnie wystarczy im wyjaśnić co robią źle ;) Zerknąłem na tę kontrę. Były tam mega błędy i napisałem żeby poprawiła. Usunęła to co napisała w rolach ale i tak nie mam pewności jaki tam atrybut trzeba gdyż nie znam specyfiki tego programu. Z tego co napisała kontra została odrzucona więc jakiś błąd był. Osoba, która jest już w bazie też ma dziwny zapis więc coś jest nie tak.
Haha! Od tego trzeba było zacząć. Beeshop. Nie ma tematu.
Dodaj jeszcze raz, nie wysyłaj mu poprawki i miej nadzieję, że nie ma jakiejś obsesji na punkcie tego serialu, żeby specjalnie śledzić czy jakieś kontry nie czekają. Wtedy kontra najpewniej trafi do kogoś innego zgodnie z kolejką i nawet jak będzie odrzut, to będziesz miała szansę dowiedzieć się o powód.