Witam, czy jeżeli moja recenzja została zatwierdzona w serwisie, to czy mogę ją poprawić? Moja recenzja Dishonored z tego co widzę to została zatwierdzona ale jest w niej mnóstwo błędów których wcześniej nie widziałem.
Pozdrawiam
Z tego co widzę to w recenzji na stronie są różnice pomiędzy nią, a tym co mam w dokumencie tekstowym w którym recenzja jest zapisana. Filmweb ma jakiś system co poprawia błędy dodanych treści, czy coś w tym stylu?
Błędy za co jestem wdzięczny ale z kilka zmian mi nie pasuje, gdyż trochę odbiegają od tego co napisałem/miałem na myśli.
Wydaje mi się, że nie ma żadnej automatycznej korekty, tylko weryfikatorka Dorota zamiast walić odrzutami, to jest na tyle miła, że czasem coś sama poprawi podczas weryfikacji.
*Jeśli* ją poniosło i zmieniła coś, co błędem nie było i wypaczyła niechcący to, co chciałeś przekazać, to napisz do niej na priva i opisz co, jak i gdzie. Ona jest bardzo rozsądna i na pewno się dogadacie i wtedy pewnie też uzgodnioną poprawkę zaakceptuje poza kolejnością.
("Jeśli", bo może się mylisz i słusznie zrobiła.)
Tak jak wcześniej napisałem, jestem wdzięczny za to że ktoś chciał, poprawił moje błędy, a nie od razu wywalił moją recenzję do kosza. Po prostu coś mi tu nie pasuje i jako autor tej recenzji chcę aby jedna rzecz została zmieniona wedle tego jak ja uważam.
Mnie np. ostatnio Dorota dodała do recenzji zdjęcia, pomimo, że w FAQ jest:
"Zdjęcia można zgłaszać jedynie do swoich własnych recenzji. Jedynie autor recenzji może decydować o jej wyglądzie. "
A ja zdjęć nie umieszczam celowo, bo nie lubię jak teksty w sieci są przetykane zdjęciami bez potrzeby - niemożebnie mnie wkurza ta moda.
Ale kopii kruszyć nie zamierzam, bo Dorota i tak jest jedną z najlepszych weryfikatorek na FW i akurat jej jestem gotów wybaczyć. ;-P
Można. Z prawej strony znajdziesz wykrzyknik w kółeczku - tam znajdziesz "zgłoś poprawkę". Oczywiście poprawka będzie czekała kilka miechów w tej samej gigakolejce co nowe recenzje.