Na filmwebie jest coraz więcej hejterów co mnie bardzo martwi. Rok temu gdy założyłem konto było ich mniej. Teraz jest ich bardzo dużo. Co więcej nie są to już trolle które po prostu wyzywają innych: są to hejterzy którzy poza tym że zaczynają konflikty poniżają na maxa i dodatkowo na koniec robią z siebie ofiarę i chcą iść na policję. Niestety, ja mam z takim jednym hejterem do czynienia. Administracja musi coś zrobić z hejterami, inaczej ci przejmą go i zrobią swoją propagandę: będą wszystkich bez karne obrażać i sami będą chcieli przeprosin.

Andrzejcoolziomek

Straszliwa wizja.

zweistein

Hejterzy są do wszystkiego zdolni.

Andrzejcoolziomek

Mam niejaki problem logiczny z tym zdaniem: "Administracja musi coś zrobić z hejterami, inaczej ci przejmą go i zrobią swoją propagandę."
"Go" czyli administrację?

zweistein

,,Go" w sensie że filmweb.

Andrzejcoolziomek

Trudny ten język polski.

Andrzejcoolziomek

Który to, kogo masz na myśli?

morgoth_1973

Jak powiem to hejter ten się poryczy: typowy troll, sam się zaczyna, a potem płacze i grozi policją.

Andrzejcoolziomek

Napisz, niech się poryczy, przecież chcesz się odegrać.

Andrzejcoolziomek

Dla mnie "typowy troll" nie tyle jest płaczliwy, ile agresywny i chamski.

Andrzejcoolziomek

urzekła mnie twoja historia...

Andrzejcoolziomek

Mam dla Ciebie lek na hejt: mniej "Inne", więcej życia.

Andrzejcoolziomek

Nie rozumiem fenomenu tego całego "hejtingu". To, że ktoś cię obraził w internecie czyni go "hejterem"? Wyluzuj, zdystansuj się troszkę od wirtualnego świata to nie będziesz się tak przejmował takimi pierdołami. W internecie zawsze puszczały ludziom hamulce i tak samo jest z tym forum. Po co robić z tego jakąś zbrodnię "hejtingu" i walczyć z wiatrakami? Nie da się niczego z tym zrobić i taki żałosny płacz tu nie pomoże.

użytkownik usunięty
Andrzejcoolziomek

Tu jest pełno patusów i trolli. Nic z nimi nie robią i dlatego fw jest takim śmietnikiem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Andrzejcoolziomek

zwykle trollowanie a samo slowo hejt wymyslono zeby z tym walczyc,zalozono jakies organizacje,fundacje itd. przeciw tzw. hejtowi problem w tym ze same te organizacje zaczely trollowac co im sie nie podoba w ich ideologii i tak w kolko.
a co do filmweb to tak nie uwazam.