Dawno mnie nie było i troszke tu sie pozmieniało. Nie Odnajduje opcji : dodaj nowy tytuł. W opcji Dodaj Typ/rok odnajduje tekst : "... W tym miejscu podaj tytuł oryginalny. Jeżeli chcesz dodać INNE TYTUŁY do już istniejącego, np. z innych krajów, tytuły robocze itp.; skorzystaj z funkcji "dodaj inne tytuły"." Ale nie ma takiej funkcji. Tak więc w jaki sposób do angielskiego tytuł mam dodać polski ?

torgal

Cześć :)

Funkcja z pozostałymi tytułami jest dostępna jedynie dla osób z kolorowymi łbami.

Pozdrawiam.

julCia69

Czyli co ???
.... mam odnaleźć osobę z kolorowym łebkiem podać do jakich filmów ma dodać polskie napisy ?
... dodatkowo powklejac do posta linki uwierzytelniajace itd ?
... jak kolorowy łepek znajdzie czas i bedzie miał chęć to doda ?
... i ostatecznie otrzyma za to punkty ze wspótworzy a ja nie ?
tak to teraz wygląda ???

dziwne to wszystko jakieś.

torgal

Hej, hej. :) Spokojnie. :)

Tutaj masz wszystkie osoby z uprawnieniami wymienione: http://www.filmweb.pl/user/patkot28/blog/531716 :) Jak masz chęci możesz do mnie to podesłać na bloga albo na priv, a ja się tym zajmę w miarę moich własnych możliwości (weryfikator też człowiek, może się mylić / nie mieć czasu).

A czy jak dodajesz nawet tytuł oryginalny to podajesz również źródło z jakiego korzystasz, prawda? To tak samo działa. :)

Tego jest dużo, większość osób zgłasza się do Patkota w celu uzupełnienia tytułów: http://www.filmweb.pl/user/patkot28/blog/529788. Ale tak naprawdę każda osoba z żółtym łbem może to zrobić. :) Jeżeli trafiam na jakiś tytuł, a w zakładce "other titles" ma ten film kilka innych tytułów to zawsze proszę o przypomnienie się, żeby dopisała te tytuły, bo nie jestem tego wszystkiego w stanie spamiętać (pomijając, że większość ludzi ignoruje moją prośbę). Plusem takiego działania jest to, że nie ma dubli, a informacje o danym filmie są na bieżąco uzupełniane, bo inni weryfikatorzy nie mają wątpliwości, czy to na pewno ten sam film.

Kontrybucja do pozostałych tytułów nie działa tak, jak powinna na chwilę obecną, więc dostęp do niej mają tylko kolorowe łby. Nie mam na to większego wpływu - przykro mi.

Pozdrawiam serdecznie. :)

julCia69

Zapomniałaś tylko dodać, że za każdy dodany tytuł przelewają nam na konto po 3 dolary ;)))

patkot28

Kociak, nie bądź złośliwy, bo nie dostaniesz obiadu i deseru.

julCia69

A chociaż wieczorny masaż będzie? :P

patkot28

Wynocha. Dziś śpisz na kanapie.