Jak dodać seriale do zakładki "oglądam"?
Wchodzę na stronę danego serialu, klikam na opcję "oglądam", ale gdy wchodzę na swój profil, serialu nadal nie ma w odpowiedniej zakładce. Wracam na stronę serialu, a tam opcja jest poprawnie zaznaczona. Czemu nie widać tego na moim profilu? Doprowadza mnie to do szału, bo już wielokrotnie próbowałam dodawać seriale i za każdym razem nic z tego nie wychodzi.
Czy ktoś ma jakąś radę?

Tibby11

Ile w ten sposób produkcji zaznaczyłaś? Ja widzę u Ciebie 4 seriale w "Oglądam" :-)))

patkot28

No właśnie, cztery. Chciałam uzupełnić listę o minimum 5 pozycji. Żadna nie chciała się zapisać. Próbowałam potem zaznaczać przypadkowe seriale, co mi się nawinęło pod rękę i dalej nic. Natomiast z kasowaniem nie ma problemu.

Tibby11

W takim razie musisz poczekać na webmastera jakiegoś :)

patkot28

Chyba nie mam wyjścia :).

Tibby11

To co, ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu?

Tibby11

wydaje mi się, że nie można zaznaczyć "oglądam" w przypadku seriali, które nie były emitowane przez żadną polską tv... ; /

she_devil

Spoko, już sobie z tym poradziłam.

she_devil

to źle Ci się wydaje, tyle powiem. Nie wprowadzaj innych w błąd.
Wystarczy zaznaczyć "Oglądam" i gotowe (automatycznie zaznaczy się także pole "Oglądam, moja ocena to", oraz "Na pewno obejrzę"). Niezależnie czy serial jest z USA, Japonii, czy Pakistanu zaraz po tej operacji serial ląduje w twoim profilu w zakładce Seriale->Oglądam.
Jeżeli serial nie miał jeszcze premiery w kraju produkcji (albo jeśli nie ustawiono owej premiery na Filmwebie) to przy serialu nie ma opcji "oglądam", ani opcji oceniania. Można zaznaczyć tylko "chcę obejrzeć". Wówczas serial ląduje w twoim profilu w zakładce Seriale->chcę obejrzeć.

Tibby11

A ja mam głupie pytanie :)
Gdzie jest ta głupia zakładka bo nie wiem gdzie jest.....