Ostatnio chciałam dodać nominację ale w kategorii nagroda (nazwa) i festwial nie ma Independent Spirit Award (IFP), dlaczego?

Kuzynka

Na pytanie, dlaczego, nie do końca umiem Ci odpowiedzieć. Zapewne osoby, którym powierzono przygotowanie ulepszonego systemu dodawania plakatów, mają mało czasu albo nastecza im to jakichś trudności.

To, co jest tutaj najważniejsze, to fakt, że jeśli danego festiwalu nie ma rozwijanej liście, to po prostu nagrody dodać nie można.

Klee

Oczywiście chodziło mi o system dodawania nagród, a nie plakatów. Wiosenne roztargnienie. ;-) Za pozostałe usterki też przepraszam. :-)

Kuzynka

Jeśli nie ma nagrody na rozwijalnej liście, to informację dodaj jako ciekawostkę, żeby pamięć o niej nie zaginęła :) Jak się zmieni stystem dodawania nagród, to się doda normalnie.

Oshin

Od kiedy tak się robi?? Jako ciekawostkę możesz dodawać tylko nagrody nie - filmowe, np. Order Zasługi. Jeśli nie ma nazwy, czy odpowiedniej kategorii, to nagrody dodać nie można.
:)

użytkownik usunięty
Beeshop

to prawda, trzeba zalewać redakcję postami by poprostu to zrobili raz a dobrze

Oshin

Witam.
Absolutnie do ciekawostek nie będą dodawane żadne nagrody. Będą akceptowane tylko te, co są nie-filmowe. Natomiast tłumaczenie, żeby pamięć o nich "nie zginęła" jest dziwne. Przecież i tak się zapomni, do jakich filmów (osób) się dało. Jedynie, co pozostaje, to czekać, aż system ich dodawania się zmieni.
Pozdrawiam.

Shemek

Mamy nadzieję, że wreszcie ten czas nadejdzie, a słyszałem te obietnice już przynajmniej pół roku temu jeśli nie lepiej... Wiem - My tylko narzekamy, ale to chyba jednak jest ważna sprawa...

Shemek

Podobno można jednak dodawać słowa kluczowe do nagród. Ale to temat na dłuższą dyskusję, bo nadal uważam, że niektórych nagród nie powinno się dodawać jako słów kluczowych.
Poza tym granica między nagrodą filmową, a nie-filmową jest ruchoma, czyli wszystko zależy od widzimisię weryfikującego.

Oshin

Czyli w większości ode mnie, ale jestem elstyczny w tych sprawach. :-))
Pozdrawiam.

Kuzynka

A ja chciałem dodać Oscara dla Iniemamocnych za montaż dźwięku, ale na liście nie ma takiej kategorii...

Freggie

Właśnie. Kolejna sprawa. Dlaczego od razu nie dało się zrobić tak, aby można było dodawać nagrody we wszystkich kategoriach? Przez to filmweb nie jest wiarygodnym xródłem informacji, jak chcę wiedzieć jaki film ile nagród dostał to zawsze patrzę na imdb, bo wiem, że tam będą wszystkie nagrody i nominacje... Czas to zmienić... Prawda?