jaki leń patentowany weryfikował film Zakochany anioł?! Trzeba byc slepym zeby nie widziec ze film jest juz dawno opisany i to znacznie lepiej .Cupid & Cate -tyt.ang. Co za osioł!

użytkownik usunięty

przedstaw się jak masz odwagę
a nie obrzucasz ludzi wyzwiskami - co Ty sobie myslisz!!!!!!!!

Proszę tak nie pisać
Czy stało się coś aż tak złego, żeby od razu obrzucać weryfikujących wyzwiskami? Normalna rzecz, że w bazie znajdują się filmy "zdublowane", opisane po 2 razy. Jeżeli ktoś coś takiego znajduje i mu to z pewnych powodów niesamowicie przeszkadza, proszę bardzo zawiadomić Redakcję, podać dokładny link, odczekać i z głowy. Tylko kulturalnie i rzeczowo. Takie bezsensowne i głupie obrzucanie biednych "woluntariuszy" na forum obelgami świadczy bardzo źle o kimś, kto coś takiego uprawia. Co pewien czas dochodzą nowi weryfikujący i mają chyba prawo z początku się raz czy drugi pomylić (co nie znaczy że zrobił to ktoś z nowych), a i starzy czasem mogą. Charakterystyczne dla czynnika ludzkiego jest to, że popełnia błędy (vide "Minority Report"). Nie ma o co robić afery, bo i tak częściej racji nie mają te osoby, które takie pretensje mają. A poza tym, jeżeli jeszcze raz podobna wypowiedź ukaże się na forum to ją wykasuję :-)

Thonny

w sprawie dubli piszcie do mnie
Pojawianie się dubli ciągle powoduje dyskusje. Nie ma tu winnych, błędy popełniają i dodający i weryfikujący a i czasami system robi niespodzianki. Zgadzam się z Thonny'm i nie róbcie ciągle afery. Jeśli ktoś jest uważny to zauważył, że już sporo dubli zostało usuniętych, robię co mogę (chociaż z przerwami). Przyjmijmy, że ja się tym zajmuję, więc jeśli ktoś znajdzie "dubla" piszcie do mnie dotyczy to i filmów i ludzi kina.

Vimo

Oj tak..
Jeżeli Vimo mówi, żeby tak robić, to znaczy, że tak jest. Lepiej się jej nie sprzeciwiajcie, tylko grzecznie podsyłajcie informacje o dublach, bo inaczej zamieni Was w wielkiego zielonego gluta. Respect.

Thonny

a ja słyszałem
że Vimo zamienia w żaby :-) a potem trzeba szukać księżniczek czy księcia :-) więc uważajcie :-))) choć w sumie...

Xzar

W żaby??
Widocznie w moim przypadku zrobiła wyjątek.. no cóż.. trudno

Thonny

w moim przypadku
jeszcze nic nie zrobiła :-) ale sam mówiłeś, że trzeba uważać :P

Xzar

tak.........
zamiana w żaby to nic, łatwizna i efekt nie taki zły, ale te zielone gluty to coś okropnego ...brr.....

znów...
kolejny twardziel sie znalazł... obrażasz ludzi na forum... jesteś tylko mocny w gębie... wszyscy jesteście twardzi na odległość. Może ty leniu patentowany sam weź się do roboty i sam weryfikuj filmy i nie obrażaj osób, które ciężko pracują po to, żebyś mógł zbierać swoje pier... punkty