Tyle czekać na sprawdzanie kontrybucji ? Wystarczy spojrzeć na dodawanie obsady bądź też dodawanie tytułów a o opisach osób nie wspominając. Ja już od wielu m-c nie dodaję bo tylko mi kontry rosną. Sam bym zgłosił się na ochotnika na weryfikatora, bo raczej się nadaję. Już nie mówiąc na moderatora. Żniwa trollingu nadeszłyby.

herkules5_56

Potwierdzam

herkules5_56

A nie chcesz może zostać premierem? Miejsce w sam raz dla uosobienia skromności i tyle naprawić można...

GodFella

A dobre filmy można wygrać na tej posadzie? :)

Lejzorek

Zależy ile punktów wykręcisz i na czym ;)

użytkownik usunięty
GodFella

To tutaj można takie życzenia swoje wypisywać...
Kurczę, ja zawsze chciałam być papieżem. Też uważam, że się raczej nadaję.

Ja bym oddał na Ciebie głos na konklawe :)

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Wiem o tym.

GodFella

Nie pozwalaj sobie! Ja zabukowałam miejscówkę premiera! Ja będę premierę! Ja! :D

GodFella

Jeśli rozdajecie jeszcze nominacje ambasadorskie, to ja zaklepuję placówkę w Rzymie! W zamian obiecuję dożywotni zapas oliwy i wina :P

herkules5_56

Witki mnie opadli, jak to przeczytałem. A tak w ogóle, po co te spacje przed pytajnikami?

herkules5_56

Jeśli chodzi o nowe tytuły to zwiększanie ilości weryfikatorów nic nie da, zapewniam.

A nawet jeśli, to poprawa byłaby na chwilę, a z czasem i tak kolejka wróciłaby do "normy" ;)

patkot28

Ostatnio chyba kolejka do żadnego rodzaju kontrybucji nie podskoczyła drastycznie?

GodFella

Drastycznie to nigdy nie rośnie. Zazwyczaj tylko o około 30 dni na miesiąc :):)

A tak na serio to jako taki problem można dostrzec przy nowych tytułach, ale jest kilka sensownych rozwiązań, np. http://filmweb.uservoice.com/forums/199182-general/suggestions/4241710-proponuję -oddzielić-w-nowych-gry-od-filmów-

użytkownik usunięty
patkot28

Ile mniej więcej trzeba czekać na weryfikację nowego filmu?

http://www.filmweb.pl/contrib/status

użytkownik usunięty
patkot28

Thx.

herkules5_56

Zostaw weryfikatorów... Im się sprawdzać nie chce, a co dopiero niańczyć jakichś nowych werów...:) Za to do głupich odpowiedzi do pozostałych użytkowników to zapału mają za pięciu:) Po dwóch pierwszych wypowiedziach "żółtych główek" w tym temacie czego Ty się spodziewasz... Od punktów się w tyłkach poprzewracało;) To nie kwestia ilości werów, tylko tego, że patrzą przede wszystkich na swoje punkty, nie cudze. Do tego dochodzi korzystanie z botów, które kręci jeszcze bardziej;) Tak tu niestety jest - zaakceptuj to.

madson

Patkot, Ty leniu, wytłumacz się teraz ze swojej głupiej wypowiedzi.

Lejzorek

Tutaj akurat w porównaniu z Tobą, Patkot wypada całkiem nieźle:)

Lejzorek

Ja akurat sprawdziłem przez te 2 lata i 3 miesiące więcej nowych tytułów, niż niektórzy sprawdzili tutaj przez całą dekadę...

Co prawda rok 2013 wypada u mnie pod tym względem blado (3500 sprawdzonych tytułów) w odniesieniu do roku poprzedniego (9600 sprawdzonych tytułów), no ale cóż poradzić... brak motywacji... mniejsza liczba dni deszczowych... okresowy brak prądu... itp :):):)

Tak czy inaczej, ja się już wytłumaczyłem. Teraz Twoja kolej.

patkot28

Brawa dla tego Pana!

Beeshop

A ty ile tytułów sprawdziłeś w tym roku?

Przyznaj się ;D a może lejzorek jakiś konkurs znowu założy... dla werów... kto wie ;):)

patkot28

Podobno w ramach prezentu dla FW na "Mikołaja" sprawdzi pierwszy w tym roku. Ja podobną akcję szykuję na gwiazdkę. Będzie się działo!

GodFella

A ten Pan jaki prezent dostanie?
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Sens+%C5%BCycia,2317582#post_10928242

jukatos

Taki, jaki ty dostales juz dawno.

GodFella

Ależ ty hojny, w tym roku liczę na kubek z logiem filmwebu albo koszulkę. Byłem chyba grzeczny? Trochę ci pomagałem przecież.

patkot28

Pewnie koło 10 tysięcy ;)

użytkownik usunięty
Beeshop

Witam, zauważyłem że zdjęcie profilowe Vinca Gilligana jest trochę nieaktualne, więc czy można je zmienić na nowsze? Jeżeli tak, to mogę podesłać kilka linków i wybrałbyś najodpowiedniejsze.

użytkownik usunięty

Na priva mu to poślij nie tu.

użytkownik usunięty

Gdybym mógł zapewne bym to zrobił, ale dzięki za przypomnienie!

użytkownik usunięty

A niech to gęś kopnie rzeczywiście. Dobre rady zawsze w cenie: 1. zdobądź szybko 10 pkt.
2. zrób tak jak mówi robert, idź do joan i napisz jej na blogu o co ci chodzi

użytkownik usunięty

Punkt pierwszy wykonany.

patkot28

Eeeee, yyyyy, eeee... No to chyba wyczerpujące uzasadnienie :)

użytkownik usunięty
madson

;*

użytkownik usunięty
herkules5_56

Robert na żółtą głowe!

licze na to, że nie bedzie mi nigdy odrzucał w przyszłości xD

użytkownik usunięty

nie można tu napisać nic o Robercie ? ;(

użytkownik usunięty

I buziaczka przesłać nie można

użytkownik usunięty

ktoś go widać nie lubi :(

użytkownik usunięty

Mnie

użytkownik usunięty

A tak miło tam napisałam.

Wypisywanie publicznie głupstw powinno być surowo karane ;)

użytkownik usunięty
Lejzorek

owszem, ale pisanie o kims miłych rzeczy - już nie :P

herkules5_56

Prawdę mówiąc, to mnie interesuje, żeby ktoś z Was powiedział jakie trzeba spełnić wymagania, żeby zostać weryfikatorem?
Nie jestem tego pewny na 100%, ale być może.że do tej pory jest tu "stara klika" i przez to jest bardzo ciężko albo "prawie" niemożliwe, żeby zostać jednym z nich.

użytkownik usunięty
calderon

No co ty w tym roku doszło 6 nowych weryfikatorów.

Skoro tak mówisz, to i tak nadal jest źle, bo według mnie, to 6 nowych osób, to jest naprawdę mało, patrząc na ilość jaką możne dziennie dodać jeden użytkownik.