Tyle czekać na sprawdzanie kontrybucji ? Wystarczy spojrzeć na dodawanie obsady bądź też dodawanie tytułów a o opisach osób nie wspominając. Ja już od wielu m-c nie dodaję bo tylko mi kontry rosną. Sam bym zgłosił się na ochotnika na weryfikatora, bo raczej się nadaję. Już nie mówiąc na moderatora. Żniwa trollingu nadeszłyby.
A nie chcesz może zostać premierem? Miejsce w sam raz dla uosobienia skromności i tyle naprawić można...
To tutaj można takie życzenia swoje wypisywać...
Kurczę, ja zawsze chciałam być papieżem. Też uważam, że się raczej nadaję.
Jeśli rozdajecie jeszcze nominacje ambasadorskie, to ja zaklepuję placówkę w Rzymie! W zamian obiecuję dożywotni zapas oliwy i wina :P
Jeśli chodzi o nowe tytuły to zwiększanie ilości weryfikatorów nic nie da, zapewniam.
A nawet jeśli, to poprawa byłaby na chwilę, a z czasem i tak kolejka wróciłaby do "normy" ;)
Drastycznie to nigdy nie rośnie. Zazwyczaj tylko o około 30 dni na miesiąc :):)
A tak na serio to jako taki problem można dostrzec przy nowych tytułach, ale jest kilka sensownych rozwiązań, np. http://filmweb.uservoice.com/forums/199182-general/suggestions/4241710-proponuję -oddzielić-w-nowych-gry-od-filmów-
Zostaw weryfikatorów... Im się sprawdzać nie chce, a co dopiero niańczyć jakichś nowych werów...:) Za to do głupich odpowiedzi do pozostałych użytkowników to zapału mają za pięciu:) Po dwóch pierwszych wypowiedziach "żółtych główek" w tym temacie czego Ty się spodziewasz... Od punktów się w tyłkach poprzewracało;) To nie kwestia ilości werów, tylko tego, że patrzą przede wszystkich na swoje punkty, nie cudze. Do tego dochodzi korzystanie z botów, które kręci jeszcze bardziej;) Tak tu niestety jest - zaakceptuj to.
Ja akurat sprawdziłem przez te 2 lata i 3 miesiące więcej nowych tytułów, niż niektórzy sprawdzili tutaj przez całą dekadę...
Co prawda rok 2013 wypada u mnie pod tym względem blado (3500 sprawdzonych tytułów) w odniesieniu do roku poprzedniego (9600 sprawdzonych tytułów), no ale cóż poradzić... brak motywacji... mniejsza liczba dni deszczowych... okresowy brak prądu... itp :):):)
Tak czy inaczej, ja się już wytłumaczyłem. Teraz Twoja kolej.
A ty ile tytułów sprawdziłeś w tym roku?
Przyznaj się ;D a może lejzorek jakiś konkurs znowu założy... dla werów... kto wie ;):)
Podobno w ramach prezentu dla FW na "Mikołaja" sprawdzi pierwszy w tym roku. Ja podobną akcję szykuję na gwiazdkę. Będzie się działo!
A ten Pan jaki prezent dostanie?
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Sens+%C5%BCycia,2317582#post_10928242
Ależ ty hojny, w tym roku liczę na kubek z logiem filmwebu albo koszulkę. Byłem chyba grzeczny? Trochę ci pomagałem przecież.
Witam, zauważyłem że zdjęcie profilowe Vinca Gilligana jest trochę nieaktualne, więc czy można je zmienić na nowsze? Jeżeli tak, to mogę podesłać kilka linków i wybrałbyś najodpowiedniejsze.
A niech to gęś kopnie rzeczywiście. Dobre rady zawsze w cenie: 1. zdobądź szybko 10 pkt.
2. zrób tak jak mówi robert, idź do joan i napisz jej na blogu o co ci chodzi
Robert na żółtą głowe!
licze na to, że nie bedzie mi nigdy odrzucał w przyszłości xD
Prawdę mówiąc, to mnie interesuje, żeby ktoś z Was powiedział jakie trzeba spełnić wymagania, żeby zostać weryfikatorem?
Nie jestem tego pewny na 100%, ale być może.że do tej pory jest tu "stara klika" i przez to jest bardzo ciężko albo "prawie" niemożliwe, żeby zostać jednym z nich.