Nie wiem czy ten temat był jusz wcześniej omawiany ale przydał by się nowy dział a mianowicie dział mugłby zawierać filmy oczekiwujące na dodanie przez modernatorów. Niektuży (np. ja) nie wiedzą czy ich film będzie odrzucony czy co innego albo chociarz informacja na e-mail gdzie modernator mugłby napisać dwa słowa.czy film znajduje się na liście oczekujących czy nie.
Pozdrawiam i prosze modernatorów o rozwarzenia mojej proźby.
Nightcrawler
Nowy dział - Nowa choroba
Nightcrawler, nie obraź sie proszę, ale zupełnie nie mogłem się skupić na treści merytorycznej Twojej wypowiedzi przez popełniane przez Ciebie błędy. Jeżeli masz kłopoty z ortografią (a masz i to bardzo duże), to wysil się i sprawdź jak się pisze wyrazy, co do których poprawności pisowni nie masz pewności. Niestety nie jesteś odosobniony w tej przykrej nowej chorobie jaką jest fatalna pisownia polskich podstawowych wręcz wyrazów. To jest tendencja ogólnopolska i smutno jest przyglądać się jak młodzi ludzie lepiej mówią (i piszą) po angielsku niż po polsku.
A sam pomysł z poczekalnią jest bardzo dobry i wart rozważenia.
poczekalnia
Mialem już też podobną koncepcję... Byłoby miło gdybym mógł zobaczyć jaki jest status dodanych przeze mnie filmów/osób, np. czy dodana przeze mnie informacja czeka na przetworzenie, czy została odrzucana, itp. Dodatkowo, dodając film/osobę, system mógłby nas informować że ktoś dodał już wcześniej to samo (może powinna istnieć możliwość sprawdzenia czy w "poczekalni" jest już to co chce dodać). Dzięki temu użytkownik wiedziałby co się dzieje i byłby bardziej zadowolony :o)