;P.

użytkownik usunięty

Mam pytanie. Ostatnio dodałam chyba ze dwadzieścia streszczeń różnych filmów i nie pojawiły się .... Albo np. dodałam dwa tygodnie temu portret Marii Seweryn i do tej pory go nie ma. O co chodzi?

szukajcie a znajdziecie
W dolnej części stronki jest takie menu, a w nim opcja "Pomoc". Pomoc zawiera rozdziały. Jeden z nich nosi tytuł "Najczęściej pytacie o..." (tzw. FAQ). Tam znowu w punkcie 13 jest "Dodałem film bądź sylwetkę aktora do bazy. Minęło już jednak 7 dni, a żaden z moich wpisów nie pojawił się w bazie." Miłej lektury ;)

Atom

ok.
Dziekuje za informację, choć z odopwiedzią polemizowałabym ze względu na fakt iż dodałam już naprawdę dawno kilka portretów, myślę, że dość obfitujacych w informacje i do tej pory ich nie ma. Ale rozumiem, że macie dużo pracy i nie bedę już narzekała....;P
Poczekam....

kochana
a ja ile juz dodawalam ...jestem na filmwebie od jakichs 3 lat i niestety juz dawno dalam sobie spokoj..ale moze Ci sie uda w koncu, mnie w sumie zaliczyli troche...

Kseniucha

hmm...
No to super...fajnie wiedzieć, gdyby wszystkie streszczenia i opisy mi zaliczyli to miałabym, ze dwa razy więcej punktów. Ciekawe gdzie to wszystko przepada, za mało ludzi nad tym pracuje....;P

Miss_Xev

no chyba
redakcja zawsze sie tlumaczy brakiem czasu i ludzi, ale ja tam nie wiem ...moze cos im sie nie podoba i juz....ale czasem wydaje mi sie ze ida na ilosc nie na jakosc

Kseniucha

buuu...
Dokładnie, mam to samo wrażenie, czasem, jak patrzę na niektóre opisy filmów, to mam wrażenie, że to wszystko to jeden wielki śmietnik.Niektóre filmy maja po dziesięć streszczeń, co drugie takie samo, a kiedy ja wysyłam streszczenie do jednego filmu, który w ogóle jeszcze ich nie ma, to ono w ogóle nigdy się nie pojawia......
Heheh no cóż....śmieszne to wszystko....;)

Miss_Xev

Ufffffffff 2
Na dodawaniem opisow filmow pracuje w sumie kilkanascie roznych osob. Zatem opoznienie w tym teacie nie jest zbyt duze. Jezeli Twoj opis nie pojawil to moze:
a) opisal ten film ktos przed Toba
b) Opis byl do bani :)

Streszczenie ja dodaje i staram sie je dodawac w wolnych chwilach.ostatnie tygodnie bylem jednak na urlopie i troche sie uzbieralo zaleglosci. A to, ze uzytkownicy dodaja do jednego filmu 10 streszczen, a do drugie ) to juz nie moja wina.

Rednacz_w_stanie_spoczyn

OBURZENIE
Opóźnienie nie jest zbyt duże, powiadasz?
Hmm...polemizowałabym. Chyba z miesiąc temu dodałam portrety m.in.:
-Marii Seweryn
-Jerzego Gruzy
-Stanisława Lema
-Kaliny Jędrusik
i kilka innych...

Do tej pory jest na ich stronach pusto. A poza tym, jeśli to bedzie możliwe i jak w końcu będziecie mogli oraz chcieli to zweryfikujcie te portrety i sami oceńcie, czy są do bani. Niektóre z nich zawierały pełne opisy. Hmm.... A swoją drogą, już nieraz spotkałam się z opisem jakiegoś filmu kompletnie niekompletnym , i na dodatek z mylnymi danymi, wsółtworzonym przez Kogoś tam. Więc w takim razie na jakich zasadach weryfikujecie te portrety i opisy? Bo już nie rozumiem. Przecież w filmwebie sporawo jest takich właśnie "do bani" opisów, a mimo wszystko je dodajecie. ... Może skoro taki portal istnieje i występują tu tak karygodne błędy ze strony użytkowników jak i również niejednokrotnie ze strony redakcji,.To powinniście się zastanowić nad zwiększeniem liczby osób, które by nad tym pracowały....

Miss_Xev

O filmach...
pisałem. Z aktorami to inna sprawa. Ale dodajemy je. Zapewniam Cie. A skoro masz tyle obiekcji do jakosci opisow, to przeciez nic nie stoi na przeszkodzie, zebyc wytykala nam bledy, tak abysmy mogli szybko jej poprawic. W koncu nikt nie jest nieomylny.