Bardzo mi się podoba wasza strona. Sam prowadzę wypożyczalnie kaset Video i płyt DVD i wasz portal jest mi pomocny przy zakupie filmów, mogę wcześniej przeczytać recenzje, opinie, poznać zdanie innych na temat tego filmu. Mógłbym was wspomóc wieloma skanami okładek, ale do końca nie wiem gdzie je miałbym przesłać. Zdobywanie punktów nie zawsze dla mnie jest jasne. Nie wszystko jest określone, ile punktów należy się za konkretny wpis. ale to uważam za bardzo drobne niedopatrzenie z waszej strony.
Odnośnie wpisów i czekania na nie, to rozumiem, że macie z tym bardzo dużo pracy - korekty, poprawki, sprawdzanie danych, wszystko byłoby oke'y gdybyście nie pisali, że wpis zostanie umieszczony w ciągu 7 dni. Napiszcie np. że wasze wpisy będą dokonywane według kolejności zgłoszeń i podajcie maksymalny (ale dla was realny) czas.
ale i tak strona super

użytkownik usunięty
Dzidziak

przykra wiadomosc dla Ciebie
Wpisy nigdy nie beda dokonywane wg kolejnosci zgloszen.Zalezy to od kaprysu oceniajacych.

?????
Coś wiesz na ten temat, i nie chcesz się pochwalić?

Dzidziak

Czy wiesz?
Informacje ile punktów za co możesz przeczytać na swoim profilu. Wiesz o tym?

Arli

Dzięki
O tym akurat wiem, ale nie wiem na przykład, czy za dopisanie wypożyczalni też są jakieś punkty, za dodanie kina itp.
Dzięki za pomoc - proszę o jeszcze!

Dzidziak

hej
Niestety nie ma za to punktów. Możesz je zdobyć za dodawanie filmów, sylwetek osób, streszczeń, za głosowanie i komentarze oczywiście też. Powinno być wszystko napisane w Twoim profilu. A jeżeli chodzi o czas oczekiwania na weryfikacje to jest to zazwyczaj 14 dni w przypadku filmów - zdarza się że szybciej - a zdarzają się większe opóźninia - a w przypadku osób niestety trochę dłużej... Pozdrowienia

Xzar

Dzięki
Może mój profil jest jakiś wybrakowany. Nie wszystko w nim jest napisane. W każdym razię dzięki serdeczne za pomoc!
Pozdrawiam.