Witam.
Wszyscy dobrze wiemy, że filmweb wygląda już jak choinka na święta, jeszcze to się dało
tolerować dopóki coś mi nie zaczęło co chwilę grać po wejściu na nową stronę, jakaś reklama
gierki, czy coś. Litości, ludzie, wciskacie nam pod oczy milion pierdół, które zaprzątają głowę,
dajcie spokój chociaż naszym uszom.
Pozdrawiam.
To nie takie proste, z włączonym AdBlock'iem świrują zdjęcia filmów i aktorów, nie potrafię jakoś ustawić dobrze filtra.
Poszukaj także innych programów/dodatków/rozszerzeń do blokowania reklam. Osobiście mam jedynie reklamę Samsunga w pasku na górze strony i to wszystko
Jakoś udało mi się przez to przebrnąć.
Co nie zmienia faktu, że ilość reklam na filmwebie to po prostu brak szacunku i chamstwo.
Tak, tak, tyle do mnie dociera, ale po prostu denerwuje mnie reklama, która nagina jakąś muzyczką, której nie można znieść po kilku usłyszeniach.
Gdyby nie to...
Poza tym, tak tylko z ciekawości zapytam, od kiedy reklamy mogą wprowadzać w błąd ?
Taki przykład podam:
"Flash Player - Błąd odczytu - Zaktualizuj tutaj"
klikasz i...
"Wygrałeś iPhone'a! Podaj swój numer telefonu."
Na prawdę ?! Aż tak nisko internet już upadł...?
Na Chromie musiałem trochę powalczyć, ale jakoś ustawiłem filtry i na razie całkowity brak reklam u mnie ;]
Chrome i Filmweb to, w moim odczuciu, jedna z najgorszych kombinacji. Prędzej czy później nawala opcja odpisywania na wiadomości, dodawania kontrybucji (można klikać w linki do usr... śmierci), rozwijania poleceń, akceptowania znajomych etc. Co z tego, że wszystko śmiga nieco szybciej, skoro tyle rzeczy nie działa? Już wolę nieco bardziej zamulastego, ale jednocześnie stabilniejszego Firefoxa.