Witam,
Mam pytanie , czy jest mozliwosc odzyskania starego konta . Miala kiedys konto na filmwebie , nie moge go odzyskac niestety:( ( zapomnialam danych do logowania ) Czy jest jakas mozliwosc odzyskania go? wiem ze to wydaje sie glupie , na starym koncie mialam swoje punkty i nawet dwa lebki, szkoda mi tego:( help!
pozdrawiam

corey121

Można odzyskać jeżeli znasz swój login(nick) i zresetować hasło podając maila, wtedy wysyłają ci nowe hasło na maila i gotowe... Przy logowaniu masz coś takiego jak zapomniałem hasła czy coś...

WujekChu1ek

Dziekuje za odpowiedz, ja juz wczesniej tak robila ,ale cos nie dziala, sama juz nie wiem co :(

corey121

Możliwe, że podajesz nie tego maila na którym zakładałaś konto.

RAC_79

Właśnie...
@corey121 a sprawdzałaś czy w ogóle tamto konto istnieje?

RAC_79

no wlasnie wiem , dziekuje , bo juz myslalam ze zglupialam, ja mam konto na filmwebie od 2005 roku. niewiem co mam robic , szkoda mi mojego profilu , ciezko walczylam o swoje punkty , mam tam swoje wpisy, widze je a nie mam dostepu, napisze do redakcji moze pomoze , pozdrawiam

corey121

To tylko 12 lat wstecz, przypomnisz sobie :)

RAC_79

hah, moze nadejdzie taki dzien, mysle nad tym juz kilka dni uwierz, zaluje ze nie zapisalam, wydawalo sie ze zawsze bede pamietac, a to tak nie dziala niestety:)

corey121

Jeśli masz maila z którego było założone to odzyskasz, jeśli tego maila już nie masz to konto jest stracone na zawsze.
Ja też miałem ten problem, moje stare konto cały czas jest, niestety ja do niego dostępu już nigdy nie będę miał.

morgoth_1973

Poczekajcie, aż wycieknie baza użytkowników FW - patrząc na profesjonalizm łebdeweloperów, to może się stać w każdej chwili.
Wtedy prędko się zalogujcie i zmieńcie e-mail, zanim się zorientują (tylko szybko, bo będziecie mieć max kilka lat na to!).