1.Czy za dodanie streszczenia do istniejącego już filmu, lub skorzystanie z opcji- zostań autorrem tej strony otrzymuje się punkty.
2. Prawie miesiąc temu dodałam streszczenia do dwóch filmów 'Tajemniczy blondyn w czarnym bucie i Powrót tajemniczego - nie mówiąc już o innych filmach, co się z tym dzieje i gdzie jest jakaś wzmianka o tym - nie mogę nigdzie znależć.
3. Takie same wątpiwości mam w stosunku do ludzi kina - co się dzieje po wpisaniu ich biografii lub filmoteki.- od miesiąca nic.
4.Myślę, że dla jasności powinniście stworzyć na stronach użytkowników historie ich prac ( informacje wysłane przez użytkowników do webu i, które tam szczęśliwie dotarły). Oszczędziłoby ro wielu niedomówień.
5.I to by było na tyle. Pozdrawiam.
to tak:
ad1 tak są - ale przecież nie o to chodzi żeby je nabijać przecież :/ przecież to jest wszystko napisane!
ad2 zapewne coś w nich było nie tak
ad3 jest bardzo bardzo długa kolejka - musisz uzbroić się w cierpliwość
ad4 propozycja wydaje mi się zupełnie chybiona - jest setka rzeczy dużo ważniejsza - a przecież wszystko dociera - jak sie cos nie pojawia oznacza to ze mialo za duzo mankamentow
5))) z nadsyłanych filmach przez Ciebie są ogromne braki - staraj się bardziej
pozdr. P
Wrong Turn
Ja tesz dodałem jakieś dwa tygodnie temu streszczenie do "Wrong Turn" i nie wiem może to film który jeszcze nie miał premiary w polsce ale streszczenie powinno być i jeszcze jedno niektóre streszczenia powinny być traktowane jak opis filmu bo jak gostek (autor strony z danym filmem( napisze tak wyczerpujący opis co jest na stronie "American History X" i "Wrong Turn" gdzie opisu są tylko 2 linijki to nie wiem ja zdecydowanie więcej bym napisał.
I jeszcze apel do urzytkowników:
nie rubcie stron o filmach których nie oglądaliście bo jak macie pisać 2 linijki to lepiej wogule opisu nie pisać ale co tam lepiej dostać 15 punktóa a ni 5.
Najbardziej mnie zainteresował ten opis "Kolejna część klasycznego (horroru ...)" uff.
Pozdrawiam i apeluje.
Nightcrawler