Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie pewien pomysł o funkcji, której mi osobiście na Filmwebie brakuje - dodawania swojej notatki do filmu. Chodzi mi o dodanie opcji umożliwiającej dodanie notatki (widocznej tylko dla danego użytkownika) umieszczonej gdzieś w pobliżu pola oceny, coś na modłę komentarza do oceny. Wystarczyłoby pole tekstowe na max. 100 znaków. Taka notka powinna być możliwa bez względu na to czy film już oceniliśmy czy mamy go zamiar jeszcze obejrzeć.
Co o tym myślicie? Co o tym myśli administracja?
Pozdrawiam serdecznie,
Karol
Opcja chcę zobaczyć już jest, komentarz do filmu także, więc nie rozumiem po co powielać coś co już istnieje kiedy można coś zmodyfikować, ale czy warto, moim zdaniem teraz jest ok i nie mam sensu udziwniać i dodawać niepotrzebnie durne gadżety żeby jeszcze bardziej spowolnić pracę portalu...
Ale komentarz jest dla wszystkich znajomych widocznych, notatka natomiast byłaby widoczna tylko dla użytkownika. Jeśli o mnie chodzi to dlatego że wychodzi mnóstwo filmów i nigdy wszystkich nie będę w stanie obejrzeć, obecnie mogę zaznaczyć że chcę ten film obejrzeć ale czasami po jakimś czasie nie wiem dlaczego. Opcja notatki umożliwiłaby mi wpisanie czemu chcę ten film zobaczyć. Taka luźna propozycja :)