własnie... czasem jest tak ze szukam jakiegos filmu ale znam tylko jeden wyraz z całego tytułu i po wpisaniu go wyskakuje mi setki wyników, czy dałoby rade poprawic to?
wyszukuje nie tylko w tutułach filmu ale i w opisach, moze niech dojdzie jakas stronka z mozliwoscią szukania zaawansowanego, kazdy sobie wybierze, np przypuszczalny rok, czy dekade w której powstał ów film czy tez jakiegos aktora wpisze i po nim zawezi krąg wyszukiwania itp.
baza rosnie a wyszukiwarka juz nie daje sobie rady sprostac wymaganiom tak marudnych uzytkowników jak ja :P
pozdrawiam i trzymam kciuki
ja szukam filmu o kolesiu który przed śmiercią chciał zobaczyć miejsce w którym kręcono gwiezdne wojny, tylko nie pamiętam tytułu, koleś pod koniec umiera, ale film to komedia, jak by ktoś wiedział :)
Cześć, pomożecie mi;)? Chodzi o film: Kobieta uciekła od męża, który ją torturował itp.. Osiedliła się w miasteczku nad jeziorem gdzie poznała sprzedawce w sklepie, który jest wdowcem z dzieckiem (małą dziewczynkę). Poznali się i powoli zakochiwali w sobie, aż wrócił ten mąż i chciał się zemścić itp. Pomożecie :) Podajcie tytuł. Pozdro!