O co tu chodzi? Nie dostałem żadnego powiadomienia o tym, a gdy wszedłem w profil jednej osoby to obok nicku widnieje ten napis. Gdy chcę przyjąć to kółko kręci się jak pralka w trakcie wirowania.

A próbowałeś przyjąć przez zakładkę znajomi - zaproszenia otrzymane czy z poziomu profilu osoby zapraszającej? W moim wypadku przyjmowanie do znajomych rzadko udaje się za pierwszym razem i trzeba próbować na różne sposoby ;)

użytkownik usunięty
Adrian528

Co ciekawe nie mam zaproszenia w ,,zaproszeniach otrzymanych''.

spoko, miałam identyczną sytuację. Chyba wypada to ignorować? Przypuszczam, że jakiś błąd fw.

^ czy podobnie tak jak u mnie, dotyczy to tylko jednej użytkowniczki/ użytkownika czy dotyczy większej grupy osób?

KotArystokrata

* nie "miałam" a mam nadal, bo błąd nie zniknął. :)

Dwa razy mi się zdarzyło, ale wtedy nie dostałem wyłącznie powiadomienia. Zaproszenia były zarówno na profilach tych osób jak i na mojej stronie w ,,zaproszeniach otrzymanych''.
Przyjmować nie próbowałem, bo żadna z tych osób nie odpowiedziała na PW z pytaniem czym sobie zasłużyłem (nie znałem tych osób). Jedno zaproszenie zniknęło po 1-2 dniach, drugie w końcu sam zignorowałem.

użytkownik usunięty
Marac

Tyle, że ja od kilku dni rozmawiam z tą osobą i stąd moje przypuszczenie. Najlepiej spytam samej zainteresowanej.

Jeśli zaproszenia nie masz na stronie w ,,zaproszeniach otrzymanych'' a tylko na profilu, to się tego nie da przyjąć. Może system zaczyna sam wysyłać zaproszenia, może niedługo zaczną jeszcze za nas wystawiać oceny? :)

użytkownik usunięty
xtomix

Filmweb mnie swata.

a dobrze trafił chociaż? :)

użytkownik usunięty
xtomix

Słabo znam tę osobe, ale wydaje się miła.

to postaraj się dogadać, jak wyśle Ci zaproszenie w świadomy sposób, to przyjmiesz je bez problemu

użytkownik usunięty
xtomix

Spytam czy wysłała gdy bedzie online.