hmm, zastanawiam się kiedy "szefostwo" ma zamiar uporać się z pewnym irytującym błędem - czasami [a nawet dosyć często] po dodaniu jakiegokolwiek komentarzu [oraz automatycznym przekierowaniu] wychodzi na to, że dodałem komentarz do jakiegoś zupełnie nieznanego mi filmu - co nawet nie jest prawdą, bo wypowiedź jest na właściwym miejscu... mam nadzieję, że za bardzo nie zagmatwałem i ktokolwiek zrozumiał coś z mojego tekstu :P
liczę, że ktoś mi powie dlaczego tak się dzieje :-)
czemu...
czemu na dodanie info o aktorach trzeba czasem czekać tak długo?
Czasem po tygodniu (bo po wysłaniu info pojawai się napis, ze materiał zostanie dodany po 7 dniach) po prostu myslę, ze to co wysłałam było niewystarczające i daję sobie spokój.
Droga Redakcjo - wykorzystujcie wszyskie info!!! Nawet jak ktoś doda tylko uzupełnioną filmografię + data i miejsce urodzin człowieka filmu, to już mozna dać do 5 punkcików, a użytkownik przynajmniej wie, że jego poszukiwania nie poszły na marne. Poza tym dlaczego to tyle trwa? O ile filmy faktycznie są dodawane w ciągu 7-10 dni, tak na dodanych ludzi kina trzeba czasem czekać... Nawet nie wiem ile... Czy wobec tego, jak ktoś dodaje info o twórcy - aktorze, reżyserze, twórcy scenariuszy itp, nie lepiej wysłać do tego użytkownika informacji, że przesłane materiały zostaną na pewno wykorzystane, ale bez podania konkretnego czasu? Albo może podać, że to zostanie dodane w ciągu miesiąca lub dwóch - przynajmniej wtedy się wie, na czym sie stoi...
Pozdrawiam
ehh
pytanie stare jak świat... nie spodziewaj się że ktos Ci na nie odpowie :P, ale ogólnie chodzi o to, że redaktorzy nie wyrabiają się z pracą, dlatego tak wolno to trwa...
weryfikacja osób
dodanych przez Was osób jest w bazie bardzo dużo, nikt ich nie wyrzuca tylko one sobie spokojnie czekają na dodanie, weryfikacja osób jest inna niż filmów i znacznie mniej osób weryfikuje osoby wiec dlatego to tyle trwa!
moim zdaniem ten napis informaujący o dodaniu osoby po 7 dniach powinen zostać usunięty ponieważ wiadomo, że tak szybko to nie nastąpi....
ja na swoje pierwsze osoby czekałam ponad pół roku, teraz też już dobrych kilka miesięcy temu dodałam kilka osób i nic więc po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość albo dodawać filmy, a nie osoby