Czy zdarzało się Wam, że punkty były dodawane bardzo powoli? Nie móię tu o przypadkach takich jak 'zarabianie' punktów przez glosowanie, bo wiem, że mozna tym sposobem zdobyć ograniczoną liczbę punktów dziennie. Myślę tu np. o zdobywanie punktów przez dodanie komentarza (0,5p. za każdy) - ostatnio muszę długo czekać na przyznanie takich punktów. Może to ma związek że w tym samym czasie jest tu nas bardzo dużo, ale może dało by się coś z tym zrobić?
I jeszcze jedno - czasem przy głosowaniu pojawia mi się komunikat, że na konkt=retny film/osobę już glosowałam, a ja woiem, ze to nieprawda. Albo strona w ogóle nie reaguje na głosowanie. Mam na mysli taka sytuację: przyjmijmy, że wchodzicie na stronkę na filmwebie, dotyczącą hjakiejś osoby, widzicie, że głos oddalo na nią 10 osób ,a średnia wynosi 8,5. Wybieracie ocenę i głosujecie. Za chwilę, gdy Wasz głos powinien zosatć uwzględniony, widzicie, że nadal ilość głosów to 10 a średnia to 8,5 - jak byście w ogóle nie głosowali. Zdazryło mi sie to już kilka razy - czy to jakaś wada na stronie?
hej
Myslę, że to problem natury technicznej. Trudno, żeby wszystko działało idealnie przy takiej liczbie stałych użytkowników. Ale jakoś to będzie :-)
Pozdrawiam
po pierwsze:
to że punkty nie są odrazu uwzględniane - to wogóle nie ważne - bo to chyba nie ma znaczenia czy zobaczysz je na końcie za 3 sekundy czy za 3 minuty czy za 10min - nie ma to znaczenia.
po drugie: jeżeli chodzi o napis, że już głosowałaś, to rzeczywiście nie raz się pojawia, ale jak dobrze przypatrzysz się historii głosowania - na Twojej stornie, to zobaczysz, że głos został Ci przyznany, oczywiście jeżeli rzeczywiście nie głosowałaś na film wcześniej.
po trzecie: jeżeli chodzi o średnią - to zależy o jakiej mówisz, bo jeżeli chodzi o powiedzmy liste top100 to jedną dziesiątko nic nie zmienisz, ale w prywatnym oknie filmu napewno nota się minimalnie zmieni...
pozdrawiam