Czy ktoś byłby tak miły i pomógł mi zalogować się w chacie filmwebu ? Nie wiem co robię źle. Chciałbym porozmawiać o filmach, ale nie mogę się zalogować. Wpisuję nick, wyświetla się komunikat "gotowe", ale strona wraca z powrotem do okienka, w którym trzeba wpisać nick. Nie wiem o co chodzi... co robię źle? Jeśli ktoś może udzielić mi odpowiedzi na ten temat to proszę na mój adres e-mail: sprytek52@wp.pl
nie jestes jedyny
mi tez nigdy nie udalo sie wejsc na czat ze strony filmwebu, ale jest na to sposob: czat znajduje sie w sieci ircnet, wiec mozna uzyc zwyklego klienta irc (np. mirc). kiedy juz sie podlaczysz czeka cie jednak przykra niespodzianka, kanal swieci pustka, zagladalem tam dosc czesto jakis czas temu i nie spotkalem nawet jednej osoby. smutne ale prawdziwe. zawsze jednak mozna podyskutowac na tym forum, wystarczy rzucic jakis ciekawy temat i liczyc na odzew. kiedys byly ciekawe felietony i sporo osob je komentowalo, ale ostatnio w tym temacie ucichlo (ostatni, o listach dyskusyjnych w internecie pojawil sie ponad pol roku temu). szkoda...