Witam! Mam problem z wyświetleniem listy filmów dodanych przeze mnie. Jak kliknę na "dodane filmy" pokazuje mi się biała strona, natomiast "dodane osoby" wyświetla się normalnie. Bardzo proszę o rozwiązanie tego problemu.
fajne, tylko jedno pytanko: Zmiany odnotowywane są w dobowych interwałach, czy po każdym nowym głosie?
Teraz pod każdym filmem lub też osobą, która znajduje się w pierwszej 100 czy to filmów czy aktorów, jest podana jej (jego) pozycja, czy wskoczył, spadł, czy pozostaje bez zmian. Podoba mi się takie coś, można na bieżąco obserwować listę a także (nawet niechcący) zobaczyć jakie filmy lubią najbardziej członkowie...
Wkurza mnie, kiedy dyskusja o filmach ogranicza się do tekstów: "ten film jest genialny, a ci co myślą inaczej to kretyni i niech dalej oglądają Teletubisie". Ludzie, co to za argumenty! Chcecie poważnie dyskutować czy obrażać się nawzajem? Naprawdę, nie ma innego sposobu na wyrażanie swoich poglądów?
Dlaczego nie wprowadzicie systemu, ktory by automatycznie odrzucal zrodlo bez linku strony internetowej (http) Weryfikatorzy mnieli by mniej pracy (i mniej punktow :p) a uzytkownicy nie musieli by wszytskich materialow przegladac, aby sie nie powtorzyly...
Moi drodzy, wiem, że dodawanie recenzji jest dla was o tyle atrakcyjne, iż dostaje się za to dużo punktów, ale są pewne granice. Po pierwsze recenzja to nie jest ani streszczenie filmu, ani rozbudowany komentarz - ani połączenie tychże. Poza tym wystrzegajcie się błędów - a jest ich mnóstwo - stylistycznych i...
Jestem naprawdę zbulwersowana! Od lutego czekam na zaakceptowanie opisu do filmu "Sekretne okno"! Uważam, że 3 miesiące to przesada!!! A wy ile czekaliście najdłużej na zaakceptowanie swoich propozycji?
Mam problem z dodawaniem nowych rzeczy jak na razie próbowałam dodać ciekawostkę i nowy film. Za każdym razem wyskakuje biały ekran. Tak jest od kilku godzin. Chciałabym się dowiedziec czy to jakiś ogólny błąd na serwerze czy tylko mi się to przytrafiło?
Kiedy wreszcie ktoś zweryfikuje moje materiały???:):):)
Pozdroofka i przepraszam jeśli jestem nachalny:P:P:P