Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

(gwiazdki oznaczają dane kategorie – jest ich 3x2 – czyli 6 -) każdy weryfikator będzie mógł dokonać wyboru kategorii, czyli jaką grupę materiału będzie weryfikował); (zmiany odnoszą się do weryfikowania)

Punkty za weryfikacje:

Filmy

Łatwe
*) gatunki / kraje / tytuły / związane (po 0,5pkt)...

wkurw..... nie wiem co za ludzie są za to odpowiedzialni dlaczego ta rzecz jest zaakceptowana a ta nie, podam swój przykład napisalem kilka ciekawostek do filmu np.Aleksander zródło cinema i koleszka mi nie zaakceptowal(napisał nie ze nie moze okrelsic zródła) ok nie wszyscy moze wiedzą co to jest wiec napisałem raz...

więcej

Na razie jestem 8 najaktywniejszym uzytkownikiem FW, jezeli nie spadne 3 miejsca to czy moglabym zamienic nagrode na film VHS+ smycz "Filmweb" :) ??

Nie zaakceptowałeś mi plakatu do Spanglisha i napisałeś, ze jest zdeformowany (http://www.filmweb.pl/FilmUpd ate?id=118195&contrib.id=56362 8). Ten plakat jest po prostu zmniejszony z dużego rozmiaru i jest dobrej kopii.Co jest z nim nie tak?

Czy dodawając plakaty filmowe do filmu, można dodać także plakaty swojego autorstwa np. zrobione w jaimś programie własnoręcznie? Tak się pytam, bo nie wiem...

Mam pytanie dotyczące treści zamieszczanych na portalu Filmweb.pl - czy wypowiedzi uzytkowników są w jakikolwiek sposób moderowane pod kątem dobrych obyczajów i niełamania prawa? Przy filmie "Suma wszystkich strachów" jest post ("O tym głupim filmie"), oczywiście niepodpisany, propagujący treści antysemickie i...

Moje pytanie dotyczy dodawanie obsady do filmów
Jak się wpisze 5 osób i sprawdzi można następne 5 osób wpisać ale ile max można wpisać osób bo słyszałem że jest jakieś ograniczenie

Podczas dodawania nagrody za film, zauważyłem, że brakuje czterech nagród Oscara: za efekty wizualne, za dźwięk, efekty dźwiękowe i montaż efektów dźwiękowych. Czy ktoś byłby w stanie dodać te, jakże ważne, nagrody do katalogu?

Co oznacza status "w trakcie weryfikacji"? Mam to przy dwóch pozycjach już od kilku dni. Czy tak długo trwa sprawdzanie danych? Czy może to jakiś błąd?
http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=63900&contrib.id=189718 [www.filmweb.pl/PersonUp ...]

Z góry dziękuję za wytłumaczenie.

Zastanawia mnie jedna rzecz jezeli opis dodaje się od siebie to po jakiego ciorta dodać do niego źródło co mam napisać źródło głowa czy co tego własnie nie kumam i to troszke dziwne wiem że podanie źródła ułatwia weryfilacje ale jak podam źródło dystrybutora to poźniej będę mial np opis nie zjanduje sie pod tym linkiem...

więcej