Jak wspłotworzyć stronę o filmie? Może topytanie wydaje się bezsensowne, ale proszę pomóżcie jestem u dopiero od wczoraj.
Oprócz braku możliwosci dodawania filmów, ludzi kina, Szanowna Redakcja równiez spóźnia się odnośnie streszczeń. Wiem że tego może wpływać znaczna ilość ale bez przesady. Redakcja twierdzi że około 14 dni zostawiając sobie furtkę "że może więcej" Ale ile więcej. No chyba że działa wszechobecna cenzura. Tylko dlaczego...
więcejCzy tylkko ja nie moge dodac filmu? Klikajac na dodaj film otwiera mi sie nowa strona i owszem ale pusta bez rubryczek!!! Co sie dzieje??? No i nie dziwne, ze w tym miesiacu gorny prog to ok 200 pkt...jak tak dziala dodawanie, droga redakcjo jeszcze troche i na prawde sie zniechece w ogole....
No właśnie, ostatnio nękające mnie pytanie wciąż pozostające bez jakiejkolwiek logicznej odpowiedzi... Pewnego feralnego dnia wchodzę sobie jak zwykle na filmweb - patrzę, jestem niezalogowany, zastanawiam się jakim cudem? - cookies nietykane, wszystko powinno być "normalnie". Dobra, próbuję się zalogować - nic z tego...
więcej
Chciałbym poinformować , że w każdy poniedziałek grudnia do kina LUNA w Warszawie bilety na wszystkie seanse są po 5 zł.
A jest co obejrzeć,dobre nagłośnienie i dwusobowe kanapki.
Primo - wyłączenie funkcji miało być 'chwilowe' - wiem, że szczęliwi czasu nie liczą, ale ta chwila trwa już od października. Jestem tewgo pewna, bo któregoś październikowego dnia chciałam coś dodać do bazy i natknęłam się na tę notkę - zrobiłam więc z zebranych info dokument opatrzony datą. Stąd moja peność co do...
więcejNiepokojacym zjawiskiem jest fakt iż już tak dlugo nie można dodawać do bazy nowych filmów i ludzi kina. Nie uważacie że mam rację?
Co mam zrobic, jesli chce wyslac swoje streszczenie filmu, a jest ono odrobine za dlugie? Juz wyjasniam nie moge go wyslac- zamiast tego pod wpisanym w wyznaczona tabelke tekstem pojawia sie tajemniczy napis: " @session.mtresc". Moze wiecie co to oznacza i co moge zrobic, aby wyslac to streszczenie? Moze ktos z was...
więcejWiem, że to jest żałosne ale ja nie mam pojęcia jak dodać film do serwisu. Na komputerach znam się jak foka na szałwii i nie wiem nawet co to url. Czy ktos mi pomoże??