Z przykrością stwierdzam, że na portalu Filmweb. panuje straszny bałagan i wynika on, niestety, z tego, że tworzą go internauci, a redakcja niezbyt się do pracy przykłada. Zdarzają się dwie strony tej samej osoby (np. A. Dovzhenko), lub filmu (''Moskwa nie wierzy łzom'' i ''Moskwa łzom nie wierzy''). Poza tym niewielu...
więcejOczywiście zapomniałem dodać, że problemy z pisownią dotyczą też nazwisk, a nawet imion rosyjskich. Wiem, że się naprzykrzam i pewnie tylko ja widzę problem, ale w końcu ktoś musi się starać. Jeszcze raz pozdrawiam.
Jestem tu nowy, ale już zauważyłem, że praktycznie wszystkie tytuły oryginalne filmów rosyjskich są zapisane błędnie, na modłę języka angielskiego. Rozumiem, że nie umieszczacie tytułów w cyrylicy, ale można je zapisać bardziej ''po polsku'', i będą przy tym lepiej oddawać brzmienie oryginału. Bo co to za maniera, że...
więcejPewnie już ktoś zadał kiedyś to pytanie, ale nie udało mi się go i odpowiedzi na nie znaleźć na forum. Więc zadam je sam z nadzieją, że ktoś mi na nie odpowie :). Czy kiedykolwiek wprowadzicie na filmwebie uzupełnianie istniejących stron filmów czy osób o nowe informacje (aktor, rezyser, itd.) ?
jestem tu początkująca , i bardzo proszę o pomoc, chciałambym dodać zdjęcie , nowego aktora lub film i nie mogę sobie poradzić z góry dziękuję
Nie wiem czy ten temat był jusz wcześniej omawiany ale przydał by się nowy dział a mianowicie dział mugłby zawierać filmy oczekiwujące na dodanie przez modernatorów. Niektuży (np. ja) nie wiedzą czy ich film będzie odrzucony czy co innego albo chociarz informacja na e-mail gdzie modernator mugłby napisać dwa słowa.czy...
więcej
Właśnie dodałam chyba piętnasty film, od 2 miesięcy.... Może to nie dużo , ale oczywiście ja to mam pecha.....;P
Do tej pory żadnego nie ma na filmwebie....
Poczekam jescze, bo nie mam wyjścia, ale mam propozycję, żebyście zmienili z cyt.: "Twój wpis po zweryfikowaniu przez redakcję zostanie dodany do Katalogu w ciągu...
nie wiem czy oceny wydawane filmom/osobom mozna cofac. wiele razy popelnialem gafe przypadkowo zle oceniajac niektore filmy czy osoby. pozatym od roku moje gusta nieco sie zmienily i niektore oceny sie z nimi nie zgadzaja... jak zmienic oceny?!?! skoro ulubiony film/ ulub osobe mozna zmieniac, usuwac itd to jak to...