Bardzo mi się podoba wasza strona. Sam prowadzę wypożyczalnie kaset Video i płyt DVD i wasz portal jest mi pomocny przy zakupie filmów, mogę wcześniej przeczytać recenzje, opinie, poznać zdanie innych na temat tego filmu. Mógłbym was wspomóc wieloma skanami okładek, ale do końca nie wiem gdzie je miałbym przesłać....
ktoś wie moze kiedy będzie lista zwycięzców konursów, które miały trfać do 14.08?? jeżeli tak to prosze o odpowiedź...
Cool portal, byłby jeszcze lepszy gdybym dowiedział sie tu tytuł piosenki z filmu "nakreceni czyli szołbiznes po polsku", na końcu leci taki kawałek , panienka śpiewa " szukam tego hajsu dzis...."
Je sli ktos wie to napiszcie
moim zdaniem portal jest cool najlepaszy w polsce ale brakuje mi tylko jednej rzeczy podziału filmów wg gatunku jesli ktos szuka jakiegos filmu np horroru tylko nie pamieta jego nazwy to raczej nie przeszuka calego portalu :-)
Jak wiadomo na liście najlepszych filmów na filmwebie są tytuły które dostały przynajmniej 100 głosow. A "Latający Cyrk Monty Pythona" ma dopiero około 40. Więc głosujmy na ten świetny serial!
hmm, zastanawiam się kiedy "szefostwo" ma zamiar uporać się z pewnym irytującym błędem - czasami [a nawet dosyć często] po dodaniu jakiegokolwiek komentarzu [oraz automatycznym przekierowaniu] wychodzi na to, że dodałem komentarz do jakiegoś zupełnie nieznanego mi filmu - co nawet nie jest prawdą, bo wypowiedź jest na...
więcej
1.Czy za dodanie streszczenia do istniejącego już filmu, lub skorzystanie z opcji- zostań autorrem tej strony otrzymuje się punkty.
2. Prawie miesiąc temu dodałam streszczenia do dwóch filmów 'Tajemniczy blondyn w czarnym bucie i Powrót tajemniczego - nie mówiąc już o innych filmach, co się z tym dzieje i gdzie jest...
WItam wszystkich, wczoraj odkryłem filmweb.pl i próbuję tu znależć film D. Leana "Spotkanie". Sprawdziłem filmografię, brak. Co jest grane?
F.