Niedawno wypowiadałem się się na forum filmu Wołyń i bardzo krytykowałem tam banderowców. Od pewnego czasu nie mogę na forum Wołynia założyć żadnego nowego tematu. Dotyczy to tylko forum tego filmu bo gdzie indziej tematy mogę zakładać. Żadnego ostrzeżenia od moderacji nie otrzymałem. Czy na filmwebie zaczyna działać...
więcejDa się jakoś wczytać stare wadomości? Proszę o odp, bardzo mi na tym zależy. Bo wydaje mi się, że nie można sprawdzić swoich wszystkich wiadomości, które się z kimś pisało, są tylko te najnowsze do wglądu.
Nie działa mi program tv na Operze Mobile na tablecie. Nie da się go przewijać góra-dół, lewa-prawa. Już tak z tydzień.
Rozumiem ocenianie ról aktorów filmowych ale czasem portal wykazuje się w tym względzie dość dziwacznym poczuciem humoru. Oglądałem np przedwczoraj film Przełęcz Ocalonych i w obsadzie tego filmu, obok aktorów rzeczywiście grających w filmie figurują niejacy: Kazuki Yuyama oraz który Daisuka Takeda którzy grają tam...
więcej
Przeglądając bazę FW zauważyłem, że przy kilku pozycjach nie wyświetla mi się panel oceny filmu. Tak jak cały czas normalnie oceniam filmy, dodaję je na listę do obejrzenia, tak przy kilku pozycjach nie mogę nic zrobić.
Nie wiem czy redakcja i informatycy zdają sobie z tego problemu sprawę, a nawet jeżeli tak, to...