Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
przeczytałem w którymś temacie że rzekomo powstał jakiś bot do weryfikowania materiałów. Na jakiej zasadzie taki bot działa i w których kontrybucjach?

Jestem na filmwebie mniej więcej już rok. Filmweb ma wiele zalet, ale ma również i parę wad. Postaram sobie je wymienić:
1. Piszesz recenzję. Starasz się itp. Kliknij ,,opublikuj" i godzinami się ładuje i się i tak nie załaduje i 20 minuty pracy poszło błoto. Z drugiej strony możliwie że to tylko błąd mojego...

Jeszcze kilkanaście dni temu już podczas wpisywania produkcji w wyszukiwarce powyżej, pojawiał się w sugerowanych odpowiedni tytuł, którego się szukało. Teraz coś się pochrzaniło, bowiem wpisuję tytuł, ale nadal pojawiają się produkcje, które niewiele mają wspólnego z szukana pozycją, nawet jeśli jest już wpisana cała...

więcej

Jaki jest obecnie czas oczekiwania na weryfikację ciekawostek, url recenzji czy innych kontrybucji?

Zauważyłem, że są takowe dodane, ale praktycznie same z TVN, a nie ma takich pozycji jak chociażby kultowe niegdyś "Europa da się lubić"

Czy można prosić o przyjrzenie się Bazie filmów ponieważ w ogóle się nie otwiera, nie było jeszcze takiego błędu. Dziękuje z góry za zajęcie się problemem ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jeśli odrzucacie jakąś kontrybucję, to piszcie, co jest z nią nie tak. A nie, jak ostatnio odrzucono mi kontrybucję do obsady, weryfikator zamiast skomentować, co zrobiłam źle, to on ani be, ani me. Pewnie po prostu odrzucił ją, bo mu nudno.

Mam taki problem, że przy ocenach aktorów (reżyserów, scenarzystów itd. też), że nie wyświetla mi się możliwość sprawdzenia jak ocenili ich moi znajomi. Czy ten błąd pojawił się tylko u mnie czy może Filmweb wprowadził taką zmianę u wszystkich?

O co tu chodzi? Nie dostałem żadnego powiadomienia o tym, a gdy wszedłem w profil jednej osoby to obok nicku widnieje ten napis. Gdy chcę przyjąć to kółko kręci się jak pralka w trakcie wirowania.