Witam, czy mógłbym mi ktoś naświetlić jak wygląda proces weryfikacji dodawanych materiałów? Chodzi mi konkretnie o to czy weryfikatorzy są informowani o zalegających niezweryfikowanych materiałach i il czasu mają na zaopiniowanie tekstów/plakatów? Chciałbym jeszcze zapytać o dzienny limit dodawania materiałów, czy...
Z tego co wiem w filmie był moment w którym uczeń wszedł do klasy inny pytając czy to on będzie nauczycielem odpowiedział "tak" i poradził sobie z klasą coś tam im krzycząc. Później miał problemy przez to że podawał się przez nauczyciela
Czy komuś jeszcze nie wyświetlają się seriale do obejrzenia w zakładce seriale - masz do obejrzenia???
Czy ktoś mi powiedział jaki geniusz z Filmwebu wpadł na pomysł aby komentarze pod ocenami znajomych ograniczyć do tak małej liczby znaków? Czemu ma to właściwie służyć?
Nie da się tam nawet komfortowo napisać dwóch zdań złożonych bo brakuje znaków. Przecież to jest jakaś porażka.
Szukam sobie pewnej wypowiedzi, i zauważyłem co jakiś czas wpisy niezgodne z regulaminem, klikałem na forum danego filmu i widzę, że ja zaczynałem tamte posty, czyli, że to z mojego powodu wpis został usunięty ? Ale, że były to wpisy już na tyle stare, ze nie pamiętam co tam pisałem, a chciałbym się dowiedzieć co...
Witam. Czy tylko mnie irytuje postępowanie niektórych weryfikatorów na forum? Wielokrotnie materiały oczekują bardzo, naprawdę bardzo długo na sprawdzenie, to często są odrzucane przez widzi mi się redakcji. Szczególnie chodzi o recenzje. Na forum jest zamieszczonych 14 moich tekstów na 50 wysłanych? Jak nie więcej....
więcejOd dłuższego czasu chodzi mi po głowie pewien pomysł o funkcji, której mi osobiście na Filmwebie brakuje - dodawania swojej notatki do filmu. Chodzi mi o dodanie opcji umożliwiającej dodanie notatki (widocznej tylko dla danego użytkownika) umieszczonej gdzieś w pobliżu pola oceny, coś na modłę komentarza do oceny....
ale ktoś mi powie jak pisząc np. biografię wstawić to tzw. linkowanie, żeby później po najechaniu myszką przekierowało na osobę lub film? jeżeli mam napisać jan kowalski to linkować umiem, ale jak w tekście ma być jana kowalskiego to już mi opcja dodaj link nie działa bo jest odmienione przez przypadki. ktoś mi to...