Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam, w jaki sposób mogę usunąć konto, skoro adres mailowy jest nieaktywny, a logowałem się poprzez facebook (konto na facebook'u również zostało usunięte) ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Tyle czekać na sprawdzanie kontrybucji ? Wystarczy spojrzeć na dodawanie obsady bądź też dodawanie tytułów a o opisach osób nie wspominając. Ja już od wielu m-c nie dodaję bo tylko mi kontry rosną. Sam bym zgłosił się na ochotnika na weryfikatora, bo raczej się nadaję. Już nie mówiąc na moderatora. Żniwa trollingu...

Czy tylko ja mam wrażenie, że konkursy tutaj to wielka ściema. Biorę udział w nich już od dość dawna i po zakończeniu każdy jest "nierozstrzygnięty"

zastanawiam się, czy to się kiedyś skończy, tzn. czy przyjdzie w końcu jakiś "mózg" i naprawi to ciągłe przestawianie ustawień zalogowanego użytkownika portalu?
niby drobiazg, ale wkurza niemiłosiernie.
dobrze, że skończyło się wylogowywanie non stop, bo to też była udręka.
nie wiem, może się czepiam, ale może...

CZy was też denerwują reklamy na FW? Szczególnie te latające itp. czasami to nawet nie moge ich zamknąć !!!!!!! Wrrrrrrrrr

Macie też taki problem że nie wiadomo skąd ale prawie 1000 filmów jest oznaczonych opcją "nie interesuje mnie" choć nigdy nie pytano się o moją bądź waszą opinię? Przez to gówno, które musiał wywołać jakiś zdolny programista HTML ominęło mnie wiele rekomendacji choćby po przez wyszukiwarkę wg kryteriów albowiem gdy...

ODCINKI

użytkownik usunięty

Chciałbym poprawić poprawić 2 sezony i dodać 3 nowe do filmu, jednak kiedy robię to przez "poprawkę" nie mogę zapisać zmian i wyskakuje mi komunikat "ten element już istnieje w bazie". Czy to znaczy że muszę wpierw zgłosić do usunięcia wszystkie a później dodać je jako nowe?

wycinacie zdjęcia