Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cała lista w nowej podstronie nie wyświetla się. Błąd ten [na kilku przeglądarkach, również
mobilnej] utrzymuje się od paru dni. Czy to problem tylko u mnie, czy u was też występuje?

Kogo mogę poprosić o poprzestawianie obsady, tak żeby aktorzy grający główne role byli na jej
początku?

do wycinania zdjęć do bazy ?

może zmienicie ten opis chęci zobaczenia filmu na coś mądrzejszego?

Dlaczego temat, w którym nazwałem rzeczy po imieniu został usunięty, a tytuł tamtego newsa
nadal nie został zmieniony?

W tym tygodniu miałem dość konkretny update windozy (Vista), antywirusa (Avast), Javy, Adobe Air, (chyba także) Firefoxa i kij wie czego jeszcze.

W związku z tym teraz mi nie działają pliki*.gif, jak i menu w Filmwebie.

Jak klikam na 'pocztę', 'powiadomienia' i 'twój asystent' (te ikonki obok mojego avatara), to...

więcej

Dlaczego nie ma jeszcze programu na przyszły tydzień? Coś się psuje u mnie czy po prostu ktoś zaspał?

Wczoraj założyłem temat "Kto jest Twoim idolem i dlaczego jest to JPII?" - dokładnie tak był sformułowany. Ku memu zdziwieniu pojawiły się odpowiedzi, których się raczej nie spodziewałem, mianowicie, nieprzystające do ogólnych kanonów bądź zdecydowanie odstające od nich. Nie epatowały niepodważalnym szacunkiem i...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

w ten oto magiczny sposób odechciało mi się dodawać daty premier.