Cała lista w nowej podstronie nie wyświetla się. Błąd ten [na kilku przeglądarkach, również
mobilnej] utrzymuje się od paru dni. Czy to problem tylko u mnie, czy u was też występuje?
Kogo mogę poprosić o poprzestawianie obsady, tak żeby aktorzy grający główne role byli na jej
początku?
Dlaczego temat, w którym nazwałem rzeczy po imieniu został usunięty, a tytuł tamtego newsa
nadal nie został zmieniony?
W tym tygodniu miałem dość konkretny update windozy (Vista), antywirusa (Avast), Javy, Adobe Air, (chyba także) Firefoxa i kij wie czego jeszcze.
W związku z tym teraz mi nie działają pliki*.gif, jak i menu w Filmwebie.
Jak klikam na 'pocztę', 'powiadomienia' i 'twój asystent' (te ikonki obok mojego avatara), to...
Dlaczego nie ma jeszcze programu na przyszły tydzień? Coś się psuje u mnie czy po prostu ktoś zaspał?
Wczoraj założyłem temat "Kto jest Twoim idolem i dlaczego jest to JPII?" - dokładnie tak był sformułowany. Ku memu zdziwieniu pojawiły się odpowiedzi, których się raczej nie spodziewałem, mianowicie, nieprzystające do ogólnych kanonów bądź zdecydowanie odstające od nich. Nie epatowały niepodważalnym szacunkiem i...