Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Problem z blogiem.

użytkownik usunięty

Po rozwinięciu tabeli kolorów czcionki na blogu pojawia się pewien problem. Otóż chcąc zmienić
kolor tekstu na pomarańczowy lub żółty jesteśmy automatycznie przekierowywani na stronę itunes
filmwebu. Problem tyczy się dwunastu barw, których położenie pokrywa się z reklamą APLIKACJE
FILMWEB NA MAŁYM EKRANIE.

Co się porobiło na forum. Zapytałem sie tylko o jakiś dobry film, a zaraz ludzie jadą po mnie,
spamują w tym temacie. Może moderacja by się ruszyła za utemperowanie co niektórych.
Bo ludzie często tutaj nie czytają ze zrozumieniem postów, a jak się im zwróci uwagę to zaraz jadą
po tobie....

Problem trwa od 3 dni, wyleciało mi z głowy, żeby napisać wcześniej. Po zmianie daty i
zapisaniu film wciąż jest w ocenionych na pierwszym miejscu, z datą wystawienia oceny
zamiast daty obejrzenia.

na tv 4 jest dziś "Herkules w Nowym Jorku" o 17:05 ale żeby się o tym dowiedzieć musiałem zobaczyć program na dekoderze bo tutaj są jakieś bzdury,później sprawdziłem jeszcze program na innej stronie i się potwierdziło.AMATORSZCZYZNA !!!! to jest skandal !!!!

Kiedy wreszcie naprawicie rekomendacje?
Bez przerwy mi się tam nic nie wyświetla, a jak już to coś z gatunków których nie lubię (gejowskie
anime, dramaty)

Taki film: http://www.imdb.com/title/tt2734378/ przypisuje się do kategorii: Kinowy?

Od pewnego czasu nie mogę ocenić filmów - "gwiazdki" nie są aktywne. Nie wiem - czy to szerszy problem, czy tylko ja tak mam. Może ktoś wie co może być przyczyną?

Chcę dodać premierę filmu. Na iMDb premiera jest opisana tak: Atlanta International Film
Festival. Jak mam to przetłumaczyć na polski?

moje pytanie do administracji. dlaczego moderowanie forum jest na tak tragicznym poziomie? dlaczego trzeba czekać tygodniami na usunięcie faszystowskich albo zwyczajnie chamskich komentarzy? a jeśli nikt ich nie zgłosi to nie są w ogóle usuwane... to potężny portal i nie powinno być sytuacji, że nie da się zapanować...

więcej