Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przeklejam post gagarina z podforum filmów. Mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko.

Przyłączcie się do apelu użytkowników filmwebu o utworzenie dodatkowych filtrów / opcji do
wyszukiwarki i na profile userów. Pozwolą one znacznie łatwiej znaleźć interesujące nas filmy
w przeogromnej bazie, która trzeba przyznać...

więcej

Mam pytanie: dlaczego na moim profilu nie wyświetlają się ostatnio oglądane(np wczoraj czy dzisiaj), tylko te z poprzedniego tygodnia? Dodam, że trzeba specjalnie kliknąć w osobną rubrykę "ostatnio oglądane" i one są widoczne w innym oknie. A na profilu natomiast nie. Wie ktoś co z tym robić?

filmu "Wałęsa. Człowiek z nadziei" chciałabym bardzo grzecznie i uprzejmie poprosić. Aby
moderacja zaglądała od czasu do czasu na forum tego filmu i blokowała niezgodne z
regulaminem tematy oraz posty, obrażające aktorów, reżysera, użytkowników i inne postaci.
Miło by było nie przekopywać się przez 10 stron...

Wczoraj zaczął się Warszawski Festiwal Filmowy. Chciałam ocenić film, który wczoraj obejrzałam, ale niestety nie ma jeszcze premiery. Dodałam premiery z innych krajów i napisałam w sprawie polskiej premiery do redakcji. Czy można by jakoś przyspieszyć sprawdzanie bądź dodawanie premier do filmów z WFF?

Nie macie wrażenia,że gry na FW powstały tylko po to aby redakcja mogła sobie w nie bezkarnie grać i budować im pomnik, a raczej filar, jako kolejnej muzie kultury?
Zwykły szary user nie zwraca na to uwagi, poza garstką, a raczej grupą młodocianych filmwebowiczów, ale redakcja jeździ sobie po festiwalach, po pokazach...

więcej

Odkąd pan Walkiewicz wziął stery w swoje męskie dłonie, portal przeżywa swój złoty wiek. To właściwy człowiek na właściwym miejscu. Jest dynamicznie, rzetelnie, pięknie, serce roście. Uwielbiam jego styl pisania, erudycję i dziwię się, że banalne teksty p. Pietrzyka pozwalają mu wyprzedzać w rankingu recenzentów pana...

więcej

Witam, może ktoś wie dlaczego w przeglądarce Chrome portal dział z wieloma błędami?
Przykład: mam powiadomienia i klikam na nie raz, lista się nie pojawia więc po ponownym
kliknięciu zadziała przechodząc do menu powiadomień...niestety filmweb dalej usilnie
komunikuje mi że mam to powiadomienie :(
Innym denerwującym...

więcej

http://www.filmweb.pl/user/herszplung
http://www.filmweb.pl/film/Pok%C5%82osie-2012-624892/discussion/%C5%BBeby+dobrze +oceni%C4%87+ten+film,2236487

Proszę poczytać wypowiedzi tego osobnika. To jedna z bardziej siarczystych inwektyw "wiec
skończ ten pusty bełkot, żydzie, rusku, czarnuchu, czy kimkolwiek jesteś....

Od jakiegos czasu nie moge ocenic rzadnego filmu. Mozna tylko oceniac aktorow.Czy ktos wie
dlaczego?Pozdrawiam

O ile dobrze ogarniam to brakuje takiej opcji, a skoro moderacja nie daje sobie rady lub olewa inwazję trollów i innych upośledzonych ludzi, to może warto by takową wprowadzić. Widzę skretyniałego użytkownika, dodaję go do ignorowanych i nie wyświetlają mi się jego wpisy/tematy. Bardzo by to ułatwiło przeglądanie...