chyba niema i nigdy nie wyjdzie śmieszniejszy i lepszy serial od tego
10/10 niema takiego odcinka na ktorym bym sie nie śmiał xD takie teksty :D:D:D:D
pozdro...
Jak dla mnie to ten serial byl zabawny jak mialem 15 lat czy 7 lat temu. Teraz jest dla mnie mało smieszny, a dialogii wydają się denne. No i ten śmiech z puszki :P
nom "Różowe lata siedemdziesiate" to zdecydowanie mój ulubiony sereial.Świat według Bundych jest ok chociaż wszystko na jesno kopytko.Ale swój klimat ma
To serial tak głupi, że aż śmieszny. :D Fantastycznie się go ogląda. =) Chciałbym by Polsat wyemitował wszystkie istniejące odcinki po kolei - mógłbym sobie na spokojnie podziwiać ten niekonwencjonalny humor.
Szczerze mówiąc to ten serial nigdy az tak bardzo mnie nie bawił,no może z wyjątkiem Kelly:) Natomiast za dużo bardziej zabawne uważam takie produkcje telewizyjne jak:
"Ja się zastrzelę"
"A teraz Susan"
"Przyjaciele"
Pozdrawiam !
Ekstra serialik. Pamiętam chyba z 6,7 lat temu jak lecial przed MacGyverem to ogladalem wszystkie odcinki. A teraz dalej mnie smieszy, bo mam podobne poczucie humoru.
Teksty są za mocne ;D I to jak się tyra z Marcy i jak jej ciągle wypomina 'a ty jesteś kurczakiem" ;P
Oczywiście, Bundy są świetni. Lubię ich za te wszystkie teksty. Najbardziej chyba Peg.
wczorajszy odcinek A'l kontra karmiące kobiety piersią haha ciekawe co dzis będzie. Oglądałem kiedys wszystkie sezony ale nipamiętam juz xD
))---)
Świat wg Bundych powala na kolana. Ogladałam go już kiedyś, ale gdy go teraz oglądam i tak się śmieję z tych samych żartów;)
świat według Bundych to dopiero serial mistrzostwo przeciętna amerykańska rodzina w krzywym zwierciadle pokazana poprostu serial ponadczasowy no i smieszny !! pozdr
Ahhhh, jak ja kiedys uwielbialam ten serial :D Powtorek obecnie nie ogladam, ale z pewnoscia moge sie dopisac do listy fanow... :)
No co bede mowil słaby serial zaglosowalem 1 na 10 pozdrawiam tak jak ty na moja prośbe trzym sie :)
Widze Kuka, ze kolega 'Piarowiec" zemscil sie za nasze glosy 1/10 oddane na JC Chaseza z 'N SYNC :D:D I Twojemu ukochanemu serialowi dal ta sama ocene...
juz po rocznica 200 odcinka :) super przyponienie najlepszych i najgorszych chwil al'a i jego rodziny:)
Nie da się tego serialu porównać z innymi amerykańskimi sitcomami, bo jego istotą było nabijanie się totalnie z wszystkiego: nieudaczników życiowych, głupich blondynek, bezmózgich kur domowych, feministek, macho menów itd. "Przyjaciele" czy "Ja się zastrzelę" też są do pośmiania się, tylko, że one nie drą sobie łacha ze wszystkiego.
Mnie Bundy nadal śmieszy, nawet bardziej niż kiedyś, bo z biegiem czasu coraz wyraźniej widzę, że życie właśnie tak wygląda - tyle, że tam leci przynajmniej śmiech z puszki, no i to nie z nas się śmieją. Miło pooglądać po ciężkim dniu pracy.
Podpisałam się u Ciebie pod tematem o Tokio Hotel....
tym bardziej podpiszę się również tutaj ;)
Bundy wymiatają!!! :D
"Świat według Bundych" to najlepszy serial! Są osoby, których nie śmieszy, ponieważ przedstawia ich samych w krzywym zwierciadle... Właściwie oni po części parodiują każdego z nas i dlatego jest to takie zabawne! :D
A np. serial "Przyjaciele" też był świetny i zabawny, ale nie można ich porównać - przecież to jest zupełnie inny humor.
Tygirl dokładnie
niemozna porownywac friends do bundych :) całkiem inny humor (wole bundych) :)
oglądam zawsze bundych i kiepskich :)
No właśnie dzisiaj też zauważyłem, że lecu znowu ten sam odcinek, którym rozpoczeli dawać rok temu w wakacje... co to ma być ? :/
a te dwa odcinki specjalne co ostatnio leciały to one powinny być w TYM momencie emisji czy nie ? Bo może specjalnie je tak dali żeby znowu dawać serial od starszych odcinków... Polsat już różne rzeczy robił więc mnie to nie dziwi...
No to ja nie wiem już - może znowu chcą ukrucić emisję tak jak rok temu żeby w sierpniu znów do ramówki powrócił program "Interwencja" bo na wakacje sobie dali urlop. Ja nie wiem... zobaczymy w sierpniu.
Polsat coś zdrowo namieszał. Ten wtorkowy odcinek specjalny zawierał sceny, które dopiero w serialu będą (np. wczorajsza pielęgniarka Ala ;-D ). Ale dobre jest to, że w ogóle zgodzili się na ponowną emisję Bundych.
Super aktor a nie jest w top100 ludzie (choć średnią ma super)
APELUJE potrzebujemy jeszcze tylko 483 głosów aby ten świetny aktor zają I miejsce w top100
http://www.filmweb.pl/Person?i... [www.filmweb.pl/Person?i...]
p.s oczywiście 10/10
Ed O'neal (al bundy)
Super aktor a nie jest w top100 ludzie (choć średnią ma super)
APELUJE potrzebujemy jeszcze tylko 483 głosów aby ten świetny aktor zają I miejsce w top100
http://www.filmweb.pl/Person?i... [www.filmweb.pl/Person?i...]
p.s oczywiście 10/10