Telekamerami 2006
Według mnie najlepszym aktorem powinnien zostać Maciej Zakościelny. Aktorem zostaje najlepszy aktor, który grał w filmie TELEWIZYJNYM, a nie KINOWYM Więc się pomylili, Ci co głosowali. Ciesze się, że wygrał Szymon Majewski,ale żałuje, że nie kandydował Kuba Wojewódzki:(

Lukaszek

Już mówię. Z Adamczyka się cieszę, bo go uwielbiam. Z Dygant też, bo zasłużyła w pełni. Żałuję, że Sekielski i Mrozowski nie dostali. Z Drzyzgi się cieszyłam, a Doda to dla mnie totalna porażka, stawiałam na Rubika. Coprawda odezwał się szatański głos pstryczka w nos, bo facet był pewien, że wygra, ale charakter i talent należy pomiędzy sobą rodzielić. Za styl bycia do kamieniołomów...;-)

Jakusia

Dygant też jest i była świetna, też jej kibicowałem, zapraszam od razu na mój blog;)

Jakusia

hehee doda naprawde zrobila z siebie posmiewisko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukaszek

Myślę, że we frazeologii potocznej może się spokojnie pojawić nowy związek: "walnąć jak Doda na rozdaniu Telekamer"... Jakkolwiek głos ma przyjemny, gdy śpiewa (a nie jak się śmieje).

Lukaszek

doda zasłużyła, bo dobrze śpiewa, w porównaniu Mandaryna do pięt jej nie dorasta...a jeśli chodzi o jej wizerunek to już w Barze taka była..więc żadna nowość..Dygant też zasłużyła...bo jest niezła..Zakościelny ma jeszcze czas na 1 miejsce...może w przyszły roku...za bardzo jest porównywny do gwiazd Hollywood...oby nie miał ich manier...

Lukaszek

Powiem tak rewelacja jak dla mnie Dygant!!! Aktor obstawiałam Zakoscielnego , no coz trzeba bylo wysłac wiecej sms'ów!!!!
A Doda hmmm talent ma trzeba przyznać nie wspominajac o charakterze, ale dla mnie bomba....jednak ktos był napewno zawiedziony:)))

krohde

wiadomo,ze gdyby nie bylo adamczyka to wygralby zakoscielny,kibicowalam mu.ciesze,sie,ze po raz ktorys z kolei nie wygrala kozuchowska,lucek z mjm,i inni z mjm,bo co za duzo to niezdrowo.chyba juz wiekszosci ten slodki do bolu serial przejadl sie.aha myslalam,ze wygra justyna pochanke,bo ja lubie.ten durczok jest jskis przymulony.dancowi jakos te zarty nie wychodzily i nikt sie z nich zbytnio nie smial.porazka.