Czy może ktoś mi wytłumaczyć, w jaki sposób dodać materiały do filmweb? Ludzie w jakiś sposób zdobywają punkty, ja nie mam pojęcia jak! Tak bardzo mi na tym nie zależy, ale poiadam masę ciekawych zdjęć, grafik (własnego autorstwa), chciałbym się tym podzielić. Kilkadziesiąt ciekawie, "artystycznie" ukazanych scen z "Władcy pierścieni", nic obraźliwego. Dobrze byłoby to gdzieś tu umieścić, ktoś sobie kliknie i skopiuje, będzie miał radochę. A mnie na co to w komputerze? Oczywiście tapetuję tym mieszkanie, ale może ktoś inny także by chciał. Próbowałem dodać nowe nazwiska, recenzje, właśnie zdjęcia (nie takie poprzerabiane) i nic mi z tego nie wyszło. Może jestem jakiś z lekka kopnięty, pewnie proces jest szalenie prosty, ale jakoś instrukcji nie odnalazłem. Proszę o jakieś wskazówki. Wolałbym jednak nie na forum.
Egon z Finlandii.
elodoran@netscape.net
najpierw przeczytaj to: http://faq.filmweb.pl/#007%20;) [faq.filmweb.pl/#007%20; ...]
a jak chcesz dodać jakieś materiały to na stronie dowolnego filmu po lewej stronie znajduje się napis zostań autorem tej strony. Wchodzisz i didajesz informacje.!
Życze powodzenia!