Widziałam tylko 2 odcinki, kiedyś i zastanawiam się co w nim jest takiego, że ma tak wiele fanów. Przyznaję, że szczególnie wontek z tymi liczbami mnie zaciekawił, ale czy jest coś jeszcze co wam się podoba? Bardzo jestem ciekawa :)
Właśnie może dlatego, że oglądałaś tylko dwa odcinki nie wiesz co jest takiego w tym seriallu. Mówię ci obejrzyj całą pierwszą serię. Wspaniały klimat, tajemniczość i w ogóle...
Trzeba obejrzeć i się przekonać.
hm.. bardzo możliwe... właśnie dlatego się was pytam, bo nie wiem czy warto poświęcić czas... :) czekam na dalsze opinie
Serial zaczełam ogladac dzieki bratu i musze przyznac ze jest rewelacyjny!! Dopracowany w każdym szczególe, postacie rewelacyjnie skonstruowane, ogląda sie z zapartym tchem. Co w tym jest rewelacyjnego? BYć może to, że twórcy serialu potrafili stary, banalny temat ( rozbitkowie na wyspie) ubrac w tajemnice i przygode jakich do tej pory nie było w TV. CHoć oglądając wydaje sie ze juz wiemy dosc duzo o bohaterach i ich przeszłosci, to do ostatniej chwili potrafia nas zaskakiwac. Mam nadziej ze druga seria bedzie dorównywać pierwszej.
Wszytskim gorąco polecam:P
Kupię odcinki 1 sezonu serialu Lost - Zagubieni nagrane na płyty CD (powinno wyjść około 13 CD) najlepiej jakości HDTV albo AVI, ale może być też inna (byle nie RMVB). Cena około 25 zł. UWAGA: Kupno wyłącznie przez Allegro. O kontakt proszę pod adres e-mail: mati-wiski@wp.pl
Powiem szczerze ze na poczatku sceptycznie do niego podchodziłem - jeszcze tymardziej ze usłyszałem ze to jakiś serial. :D
ALe naprawde jest wart polecenia.
PS. Mam wszystkie odcinki na HDD. Mozna sie dogadać. gg3099797
Wiesz, nie wiem, co jest w Zagubionych, że tak bardzo przyciągają... Mnie osobiście urzeka w tym serialu idealne połączenie muzyki z obrazem, kolory, bohaterowie i gra aktorska. Zdarza się, że czasem przesadzają, ale na ogół są dobrzy. Najbardziej nie moge zapomnieć odcinka (jeden z pierwszych), w którym Charlie, Jack i Kate uciekali z samolotu, z którego wcześniej COŚ wyciągnęło pilota. Evangeline Lilly (jakos tak) zagrała to fenomenalnie. Jej strach udzielił sie i mnie...
Ogólnie biorąc, serial jest naprawde ciekawy i dla mnie zaskakujący...
Dziękuje bardzo za wasze opinie :) może załapię się jeszcze na 2 sezon, bo na tvp1 już się chyba skończył... ale tyle ludzi nie może się mylić :) pozdrawiam
osobiście nie ogladam tego serialu od poczatku, ale po obejrzeniu pierwszego odcinka stwierdziam że jest to serial godny uwagi. Poniewarz gra aktorska jets wysmienita, klimat trzyma w napięciu, oraz ta tajemniczośc. Tródno opisac to słowami...poprostu trzeba obejrzec.
osobiście nie ogladam tego serialu od poczatku, ale po obejrzeniu pierwszego odcinka stwierdziam że jest to serial godny uwagi. Poniewarz gra aktorska jets wysmienita, klimat trzyma w napięciu, oraz ta tajemniczośc. Tródno opisac to słowami...poprostu trzeba obejrzec.
Ten serial jest świetny. Ja zacząłem go oglądać w lipcu we francji podczas wakacji, ale ciocia tłumaczyła co drugie słowo. Mimo to już wtedy mi się podobało. Odcinki na TVP1 obejrzałem wszystkie. Jest w tym coś takiego co nie pozwala się oderwać. Tajemniczość. Serial poprostu super!!
Poszedłem na urlop 6-dniowy i... przez 3 dni obejrzałem 35 odcinków, czyli wszystkie jakie wyszły :). Zanim nie wróciłem do roboty nie mogłem się otrząsnąć, czułem się jakbym naprawdę był z tymi ludzmi na wyspie aż tu nagle ktoś mnie z tamtąd siłą wyciągnął. Teraz powoli wracam do siebie czekając do 8 lutego na 13 odcinek 2 serii.