No no no! Polsat się postarał, USA jesczez sie nie zakończyła druga seria a u nas już będzie :D Och, jestem bardzo zniecierpliwiony, bo serial the best :D
Rewelacyjnie! To mój ulubiony serial:) Ominęłam zaledwie 3 odcinki... i niestety zalicza się do tych 3 ostatni-najważniejszy...
Mam nadzieję, że 2 seria będzie równie dobra co pierwsza!
Po co oglądać w TV, gdy można wszystko zessać z neta. I to o wiele szybciej niż wy wszyscy obejrzycie w telewizorze.
Nie wiem po co silę się na odpowiedź jak i tak Twój komentarz zostanie zablokowany zaraz za pewne. To tak jakbyś zapytał po co się chodzi do kina. No dobra telewizor to nie to co kino, ale coś w tym jest, regularnie co tydzień, wyczekujesz na swoj ulubiony serial. Pozatym mój komputer ma mały monitor, a telewizor jest większy. Ot co!
Dokładnie! A poza tym filmy/seriale oglądane na komputerze poniekąt tracą swój urok... Gotowe na wszystko warte są tego, aby z niecierpliwścią wyczekiwać kolejnego odcinka! Kto wie, może gdybyśmy mogły oglądać ten serial codziennie, nie byłby on już tak świetny w naszym odbiorze.
Znów bez przesady. Telewizja jest strasznie komercyjna a zwłaszcza Polsat. Te reklamy puszczane w nieodpowiednich momentach zawsze mnie dnerwowały.
Jedna czy dwie niedługie reklamy mnie nie denerwóją ( można sobie zrobić herbatkę:d) , jednak Polsat przesadza... 15 minutowe reklamy co 20 minut albo i cześciej...